OUTFIT #77

Imádom a nyarakat a városban. Élvezem keverni a stílusokat, az elegánsat a sportossal, na meg új kedvencemet a pasztell színeket. 

A nyári összeállításaim többsége a fehér színre épülnek, szinte nincs olyan nap, mikor ne lenne rajtam valamii fehér. Persze nem az ártatlanságom miatt, inkább a fehér praktikussága az, amiért előszeretettel viselem a nagy melegekben. Mára egy teljesen minimal szabású darabot választottam, amit egy anyagában mintás bézs chinoval viselek. A póló letisztultságát kompenzálja a nadrág anyaga és annak játékossága, amit majd a közelebbi képeken Ti is láthattok majd. Nagyon tetszik, hogy a nadrág anyaga picit merev, ellenben mivel egy pamut chinóról beszélünk nagyon kényelmes és könnyed. Általában a forróságban szeretek egyszerre több dolgot is elintézni, ehhez elengedhetetlen egy praktikus táska. Most egyik kedvencemet választottam eme kiegészítőnek, a kabelka kínálatából.  A Kovácsovics Niki tervezte gymbag-ek közül a kedvencem a pálmás pasztell zöld lett, hiszen a táska mintája leginkább tükrözi a #summerintecity életérzést. Ugyan egy gymbag nem a legelegánsabb kiegészítő, ellenben úgy tartom, ha elég bátrak vagyunk, akkor egy dizájner darabot kedvünkre kombinálhatunk akár egy elegánsabb szetthez is, végül is nyár van, vagy nem?! 

Amennyiben nektek is megtetszett a kabelka táskám, a My Showroom Budapestben Ti is beszerezhetitek stílusotoknak legmegfelelőbb darabot!

 

Fotó: Monsphoto

mon_1169.jpg

Póló: Cos
Nadrág: Massimo Dutti
Öv: Massimo Dutti
Óra: Querilla
Cipő: Massimo Dutti
Táska: kabelka 

x_2.jpg

x_4.jpg

x_3.jpg

x_5.jpg

x_6.jpg

x_7.jpg

x_8.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr998921086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása