OUTFIT #82

Az ősz beköszöntével újra előtérbe kerültek a föld színei a ruhatáramban, annak ellenére, hogy még mindig nem vagyok kész lelkileg a hidegre - nyarat akarok, most! 

Sokunk kedvenc svéd fast fashion márkája egy igazán klassz kollekcióval készült a szezonra. A H&M 2016-os őszi Studio kollekciójából nem hiányoznak idén sem a remek kötöttáruk, garbónyakú pulóvere és a bársony nadrágok sem. Az én kedvencem a burgundivörös gyapjúkeverékes bomber lett, mivel a kabát túlméretezett szabású, így remekül rétegezhetőek akár a pólók is alatta.  A csíkos kabátot egy nude árnyalatú texturált kötésű pulóverrel és egy erősen viseltes hatású részletekkel kombinált koptatott farmerrel variáltam, amihez egy vastag talpú mokaszint viseltem. Nektek hogy tetszik a #H&MStudioAW16 kollekciója? 

 

Fotó: Monsphoto

048.jpg

Kabát: H&M Studio AW16
Pulóver: H&M
Póló: H&M
Farmer: H&M
Mokaszin: H&M
Karkötők: Querilla
-katt a márkára a termékért-

043.jpg

066.jpg

058_1.jpg

050.jpg

076.jpg

081.jpg

084.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr4511807291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása