MBFWCE SS17 3. rész

A hatodik Gombold újra! Közép-Európa pályázat döntőjén, a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe záróeseményén választották meg a legjobb regionális és hazai tervezőt.

Az idei zsűrit Áron Eszter, az Áeron dizájnere,  Olo Krizova, a cseh Fashion Council-elnök és Karolina Tomaszewicz, a lengyel Harper’s Bazaar divatszerkesztője alkotta. A Design Terminál ezúttal fenntartható divat tematikára kiírt pályázatán Vetlényi Almát és Sonja Jocic szerb tervezőt díjazták. A fiatal divattervezők előrelépését segítő pályázatára nyolcvan tervező jelentkezett. A nemzetközi zsűri húsz döntőst választott akik a MBFWCE-on mutathatták be munkájukat. A Design Terminál díjazottja a Nemzeti Kereskedőház jóvoltából egy külföldi szakvásáron mutatkozhat be és egy Magyarországon gyártott Mercedes-Benz CLA személyautót kap fél éves használatra annak érdekében, hogy minél gördülékenyebben induljon a karrierje. A Nemzetközi Díj nyertese vállalkozásfejlesztő szolgáltatás mellett, nemzetközi bemutatkozási lehetőséggel és egy garantált bemutatóval gazdagodott a jövő évi eseményen. A Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Design Terminál második éve tartó sikeres partnerségének köszönhetően idén több mint hatvan tervező egy olyan platformon mutatkozhatott be, mely már a nemzetközi divathetek naptárában is helyet kap. Az idén már négy naposra bővülő esemény kiegészítő programokkal is várta az érdeklődőket (bővebben itt és itt olvashattok), a rendezvény része a Café Budapestfesztivál sorozatának is. A MBFWCE záróeseményének, a Gombold újra! jegybevételével az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját támogatták a szervezők!

161016gomboldujra_013.jpg

Sonja Jocic nyertes kollekciója. 

 

A legjobb magyar gyűjtemény Vetlényi Almától, és a többi kollekció a galériában!

 

Ezúton is szeretnék gratulálni a remek eseményhez a szervezőknek, és egyben köszönöm a meghívást a Design Terminálnak és a Mercedes-Benz Hungária Kft.-nek egyaránt.

Fotó: zsibi.com

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr2611933849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása