OUTFIT #88

Kétség sem fér hozzá, hogy 2016 legsikeresebb összeállítása a Marie Claire Fashion Days-en is feltűnt, nem mellesleg a magazin street style versenyének különdíjas, melegítőnadrág-zakó kombóm volt.

Ezt az összeállítást gondoltam újra az új év első street style posztjára, természetesen egy új köntösben. A melegítőnadrág fazon és a zakó maradt, ellenben most egy remek bolt kínálatából választottam ki az összeállítás fő darabját, a bat márkájú szaggatott fekete-fehér pólót. A Blow boltban kapható bat póló az oly' divatos oversize tendenciára épül, amit a tervező a szaggatott - lyukacsos felső résszel tesz különlegessé, amit egyszerűen imádok. Annak ellenére, hogy próbáltam nem tudatosan a fekete-fehér kombinációjára építeni az outfitet, mégis sikerült, de így is imádom, és már most biztos, hogy a szezon egyik kedvenc összeállítását mutatom be nektek. Törekedtem arra, hogy ne legyen unalmas a lent látható szett így a szezon nagy kedvencét, a bársonyt is próbáltam vissza csenpészni az összeállításba, egy sál formájában. Nektek hogy tetszik ez a merész fekete-fehér kombó?

 

Fotó: Bokros Dorottyaimg_9551j.jpg

Póló: bat (Blow)
Zakó: NewLook
Nadrág: Topman
Sapka: Bershka
Sál: H&M
Óra: Dane Dapper
Cipő: H&M

 

img_9502j.jpg

img_9644j.jpg

img_9531j.jpg

img_9596j.jpg

img_9604j.jpg

img_9681j.jpg

img_9631j.jpg

img_9577j.jpg

img_9686.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr2012042593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása