Megérkezett a TOMS tavaszi kollekciója!

Biztosan már mindannyian hallottatok a menő TOMS cipőkről, és a nem mindennapi szerepvállalásáról. A márka vállalkozása az életek jobbá tétele, minden eladott termék után segít valakinek.

2006 óta a TOMS több, mint 60 millió pár cipőt juttatott el a rászoruló gyerekeknek, segített több, mint 400 000 ember látásának helyreállításában, 335 000 hétre elegendő ivóvizet szolgáltatott és több, mint 25 000 anya biztonságos szülését tette lehetővé. A brand 2017-es tavaszi kollekciója a Well Worn Life mottó jegyében született. Ebben a szezonban a TOMS visszatér a kezdeteket jelentő Vintage California életérzéshez, olyan cipőkkel, táskákkal és napszemüvegekkel, melyek a jól megélt élet érzését sugározzák. A TOMS újragondolta klasszikus modelljeit, az új dekonstruált Alpargatától és a platform Alpargatától kezdve az új prémium bőr Lenox tornacipőkig és új vegán kedvencek is készültek fonott és festett vászonból. A márka az új szezonban is együttműködik régi és új barátokkal, akik osztják a márka kalandok és a változás iránti rajongását. Engem meggyőztek, és Téged?

unnamed.png

Még több cipőért katt a képre! 


FACEBOOK
 | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr9912276123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása