MAGYAR TAVASZ: Émé

Ahogyan egyre közelebbinek érzem a nyarat, úgy minél több magyar márka aktuális kollekcióját szeretném nektek bemutatni. Mára egy nagy kedvencem, az Émé, 2017-es tavaszi gyűjteményével készültem.

A 2017-es tavaszi szezon leginspirálóbb vonala az univerzum, a csillogás, a kissé futurisztikus, mégis természet közeli mintázat volt az Émé tervezőinek számára. Mindezt finom, lágy színekkel és vonalvezetéssel kombinálták és alkották meg az Émé nőt hűen tükröző legújabb kollekciójukat. Az aktuális kollekciót Laura Soto különleges kortárs alkotásai inspirálták, melyek az eltérő anyagminőségek és azok kölcsönhatásai által születnek. A márka kollekciójának szabásvonalai is a művésznő megismételhetetlen formavilágát idézik, valamint a különböző anyagfelületeiket és azok kombinációit is alkotásai ihlették. Nem mellesleg a tervezők, Pákozdi Alexandra és Varga Zsófia, saját mintát alkottak meg mely a víz, színek, különböző csillogó felületek rétegződésével alakult ki. Ennek köszönhetően kapta a kollekció a GLITTERING UNIVERSE nevet.Az Émé-re jellemző kontrasztosság ebből a kollekcióból sem hiányozhat. A kissé vad, csillogó mintázatú, kidomborodó felületek egyedi kontrasztot alkotnak a pasztell színárnyalatokkal, a könnyed anyaghasználattal és a nőies formákkal, mely életérzést a brand táskái még tovább fokozzák.

0_3.jpg

A teljes lookbookért katt a képre!
-
Fotó: Ajkai Dávid
Styling: Urbányi Barbara
Smink: Vincze Valéria
Haj: Soltesz Lilian
Modell: Sipos Laura @VM Model

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr2312341993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása