MAGYAR TAVASZ: Yuuths

Folytatódik is a magyar kollekciókat felvonultató sorozatom, melyben ma a Yuuths sportosan elegáns és egyben energikus formavilágát szeretném nektek bemutatni.

A márka 2017-es tavaszi kollekciójának inspirációja a wakeboardosok és a vízi sportok világa volt. A wakeboardosok dinamikus, sportos dizájn kultúráját a tervező kiegészítette egy nyers, kézműves vonallal, ezáltal különleges kontrasztot hozva létre a kollekcióban. A rojtos részletek és a nyers szélek a kollekció kézműves vonalát erősítik, amíg a precíz, geometrikus szabásvonalak az inspiráció sportos, erőteljes hangulatát emelik ki. A két világ összetársítása egyfajta "underground surf" hangulattal dobja fel a sportos fazonokat. Az élénk színek sötétkék, szürke és fekete színekkel egészülnek ki, kifejezve a Yuuths márka karakteres stílusát. Az idei szezon kulcsdarabjai a vízlepergetős dzsekik és pulóverek, amik az inspiráció magját hordozzák. Az innovatív szabásvonalú ruhákon karakteres jegyként jelennek meg a nedves hatású, vízlepergető textúrák, a matt bőr beépítések és a színes kötéldíszítések. Az idei szezon darabjai sportosak, modernek és kényelmesek jól kitalált, extravagáns részletekkel. A kollekciót olyan fiatal férfiakat céloz meg, akik szeretik a kényelmes, szabad, önkifejező öltözködést és az innovatív, sportos dizájnt.

crp1yuuthsr.jpg

Fotó: Ráb Roland
Modell: Máté @VMmodel
Smink: Györgyová Katarína
Haj: Szepesi Bence
Stylist asszisztens: Onyecki Nikolett

A képre kattintva megnézhetitek kedvenc darabjaimat a kollekcióból, figyeljetek Ti is részletekre, hisz Annamária kollekciója épp ettől annyira különleges. A márka legfrissebb darabjai az Antonym Budapest boltban érhető el, amiről itt is olvashattok részletesebben, és természetesen online is a márka weboldalán. 

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr7512403025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása