Különleges kiállítás az Anker't-ben

Két fiatal tehetséges művész gondolt egy nagyot, és most közösen állítják ki munkáikat csak egy estére a belváros szívében, az Anker't klubban (esemény itt).

Fülöp-Pál Ábel neve már sokatoknak ismerősen csenghet, hiszen korábban a nagysikerű CoutureSTYLE rovatomban is olvashattatok a fiatal tehetségről (itt), aki most egy kolozsvári divattervezővel közösen készül kiállítani legújabb munkáit. Ferencz Borbála a kolozsvári Képzőművészeti és Formatervezői Egyetemen diplomázott 2016-ban. Ekkor került először bemutatásra a “Sons Of Cephissus” nevet viselő férfikollekció, melyre az élénk színek és formabontó szabásvonalak jellemzőek. Bori olyannyira elfoglalt, hogy a budapesti prezentációra is Bukarestből érkezik majd a pénteki eseményre, ahol most épp a Romanian Design Week-en mutatja be kollekcióját. Bori diploma kollekciójának témájául a férfiideál változását választotta a XXI. században. Experimentális, irónikus hangulatú kollekciójában főként a motoros csoportok viseletét gondolta újra, egy sokkal könnyedebb, játékosabb módon. Tipikus férfias elemeket vegyített a hagyományosan nőiesnek tartott formákkal, színekkel. A kollekció minden darabján megjelennek a vidám színes csipkemintás szilikon applikációk - egyszerűen imádom ezeket a darabokat!

Bori és Ábel közös prezentációja egy régebbre visszanyúló barátság gyümölcse, hisz a két fiatal tehetség mindig, mindenben támogatta egymást az elmúlt években. Ábel a budapesti Metropolitan Egyetemen tanul, divatfotográfia specializáción. Mindig is érdekelték őt a vizuális művészetek és a divatszakma. Ezért is készítette a kiállításra kerülő portrésorozatot, amely a budapesti divatvilág egy szűk rétegét mutatja be. Olyan személyeket keresett fel, akik már ismertek a magyar (és külföldi) divatszakmában, róluk készített egy letisztult sorozatot, melyben végre nem csak a modelleké a főszerep. Én ott leszek, remélem Ti is, és érkezzetek időben, hiszen Bori ruhái 10-ig lesznek megtekinthetőek, szóval érdemes korán érkezni! 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr7912546063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása