Megérkezett a Thomas Sabo őszi kollekciója

Már évek óta nagy rajongója vagyok a német márkának, s pár napja megérkeztek Budapestre is a brand legújabb kiegészítői és órái egyaránt.

A modernség vonzó díszítése: a Thomas Sabo sokszínű kollekciót vezet be a 2017-es őszi időszakra, amely összeköti a kortárs életstílus két központi témáját: az ismeretlen utáni vágyódást és az ismerős iránti szeretetet. Az ékszerkollekcióban egyaránt megtalálhatók expresszív avantgarde look-ok, finoman megmunkált gyémántékszerek, elegáns ezüst alapdarabok, erőteljes, új Rebel at heart modellek, és gravírozással személyre szabható ékszerek. Minden darab 925-ös tiszta ezüstből készül, finom arany futtatással vagy kézi kődíszítéssel. „Együtt” – a Thomas Sabonál a kollekció általános inspirációja és kulcsüzenete saját választékban jelenik meg: új termékként egy csillogó szív és egy gyűrű összeolvadása „Örökké együtt” gravírozással a nőies ékszertípust képviseli, szimbolikája pedig egy megbonthatatlan egységet jelöl. Ez a darab elérhető exkluzív változatban, gyémántokkal, 9 karátos rózsaaranyból. Emellett a nőies Glam & Soul kollekció hatalmas választékot kínál rajzos ékszerekből, amelyek igazi statement darabok, a back-to- basics stílus jegyében. 

A férfiak és nők számára készült Rebel at heart darabok ötvözik a modern designt a több száz éves kultúrák szimbolikájával. Elindításának tizedik évfordulóján a Thomas Sabo újraértelmezi a kollekció klasszikus jelképeit, a koponyától a keresztformáig. A Power nyakláncok és karkötők a meditatív energia forrásai: a buddhista Mala imagyöngyök inspirálta új design kőgyöngyökkel a hagyomány szerint belső erőt ad és támogatja az életenergia áramlását. Az ékszerkollekciók inspirációját alapul véve a Thomas Sabo  a 2017-es őszi-téli időszakra ismét ajánl a kollekciókhoz illeszkedő órákat: a Spirit és Karma kollekciókhoz a nők számára, a Rebel Spirit és Rebel with Karma kollekciókhoz pedig a férfiak számára készült új modellek nem csupán időmérők, mindegyik egy-egy ékszer, amely egyben viselőjének személyiségét is tükrözi. A női modellek a Spirit and Karma kollekcióból különösen kiemelkedőek: az új rózsaarany színben készült Karma Watch, egy elegáns időmérő nőknek, a Thomas Sabo kifejező design-nyelvét szemlélteti divatos, burgundivörös számlapjával. Gyöngyház számlapok egészítik ki és finomítják a Spirit sorozat óra-innovációit. A Rebel Spirit és a Rebel with Karma kollekciók új férfiórái nem csupán időmérők, minden modell tükrözi viselője személyiségét, ugyanúgy, mint egy ékszer. Az új Rebel with Karma modellek sportos-klasszikus, matt fekete rozsdamentes acélszíjakkal készültek, szikrázó fekete betétekkel, kiegészítve a korábbi bőrszíjas modelleket.

„A Royalty kollekcióban a viktoriánus éra stílusjegyeit modern értelmezésbe ültettük át. A gondosan megmunkált díszítés minden darabot elegáns fashion statementté tesz” – mondja az inspirációról a Thomas Sabo kreatív igazgatója, Susanne Kölbli. A gazdag részletekkel díszített keresztmedál és choker, valamint a kollekció nőies gyűrűi, fülbevalói és karkötői ezüsből, néhány darab 18 karátos rózsaarany borítással, kézimunkával készültek, vintage vonalvezetéssel. Minden egyes darab magas minőségű kődíszítést kapott. Pompás díszítés, rajzos, modern részletek és játék a színekkel királykékben, lilában és sötétzöldben – a 2017-es ősz-téli szezon Royalty ékszerkollekciójával a Thomas Sabo első ízben lép királyi terepre.

Budapesten a szuper PS Creative Agency szervezésében került bemutatásra a Thomas Sabo legújabb kollekciója, mely eseményen készült képeket itt találjátok. Nektek hogy tetszenek a német ékszermárka új darabjai? 

 

 FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr7212655571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása