Újra itt a SLEEPY!

Az ősz mellett megérkezett a Lush egy tavalyi sikerterméke is, a SLEEPY testápoló, ráadásul egész évben kapható termékként! 

A SLEEPYt az teszi különlegessé, hogy többek között nyugtató levendulavirágból, gyengéd zabpehelyforrázatból és édes tonka abszolútból készült. A nagyon selymes állagáróla fair trade bio kakaovaj gondoskodik. A gazdag, malátás-virágos illatkompozíció az ínyenc bonbonok és a tejszínhabbal megkoronázott forró italok hangulatát idézi, míg a krémes fair trade, bio kakaóvaj és a finom levendulavíz hűsíti és táplálja a bőrt. Alaposan kend be minden porcikád, mielőtt pizsamát húznál és összebújnátok a kandalló mellett. A SLEEPY kellemesebbé teheti az esti elalvást, méghozzá akkor, a nyárról az őszre történő átállást sokan nehezen viselik. 

Amennyiben neked is első hallásra a kedvenced lett a Lush régi-új kedvence, katt ide a többi részletért! 

 

2017-09-04.png

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr5512803474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása