OUTFIT #99

A csodás nyár után szinte egyik napról a másikra estünk át a hideg és didergő őszbe, aminek egyetlen előnye, hogy már most viselhetjük a legújabb pufidzsekijeinket!

Az utóbbi szezonokban én is inkább a praktikum híve lettem, mintsem a divaté, ellenben nagy szerencse, hogy a vezető világmárkáknak köszönhetően újra fénykorát éli a pufidszeki. Így 2017. őszén nemcsak fázni nem fogunk, hanem még divatosak is leszünk! A szezont egy feltűnő mustársárga darabbal indítom, ami szerelem volt első látásra, és nem mellesleg végre egy átmeneti kabát, amiben nem fázom - ez is ritka. A szett nem lenne teljes egyik kedvenc magyar tervezőm, Alma Abonyi, táskái nélkül. A tervező Nine by Alma Abonyi vonalából válogattam, amely egy picit hétköznapibb és megfizethetőbb vonalat képvisel a magyar piacon. Minden egyes bőrtáska teljes mértékben kézzel készül, így mondhatni nincs két egyforma darab, de mégis, nem beszélve a Swing kollekció vibráló színeiről. Egyszerűen meseszép a kis sárga Mirage táska, amely akár minden női gardrób alapdarabja is lehetne. Alma idén is gondolt a férfiakra is, a klasszikusabb uniex Rebel táska készült, ami belső kialakításának köszönhetően egy többfunkciós hátizsák lett. Már megszokhattátok, hogy szeretem keverni a stílusokat, így a sportos kabáthoz egy elegáns Oxford cipőt választottam, amit egy klasszikus koptatású világos farmerrel egészítettem ki. 

 

Fotó Bokros Dorottya

img_2799.jpg

Pufidzseki: C&A
Felső: H&M
Nadrág: Topman
Cipő: Aldo
Táska: Nine by Alma Abonyi
Kiegészítők: Six

img_2742.jpg

img_2756.jpg

img_2861.jpg

img_2875.jpg

img_2833.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr9612921929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása