Ha egy pletykacica férjhez megy...

kiemelt.jpgAmi a 90-es években Szex és New York-ja volt, az a 2000-es évek elején a Gossip Girl, avagy a Platykafészek volt. Szerelem, barátság, divat és egy hatalmas adag luxus - egyszerűen mindent tálcán kínál a sorozat, ami után leginkább vágyakozunk. Legendás szerelmek mellett nagy hangsúlyt kaptak a káprázatos ruhaköltemények is, így nem meglepő, hogy Serena és Blair csupa dizájner ruciban tündökölt a vásznon. Ez alól az esküvők sem voltak kivételek, így mára összegyűjtöttem a legdivatosabb menyasszonyi ruhákat a sorozatból, rangsorolva!

 

Milyen erős mezőny lehet, ahol egy Vera Wang csoda is csak az utolsó helyre elég?! Már az első évadban is részesei lehettünk egy előkelő szertartásnak, ahol Lily és Bart örök hűséget fogadtak egymásnak. Na jó, azóta már tudjuk, hogy ez a fogadalom sem tartott örökké, ellenben ki ne fohászkodna egy ilyen letisztisztult, de mégis extra esküvői ruha után, nemde lányok?

1lily.jpg

Hmmm, nem ajánlanánk leendő aráknak Vera Wangot, hiába ő a menyasszonyi ruhák királynője, de e sorozatban nagyon is rosszat hozott a menyasszonyokra! A sorozat egyik legszebb szerelmi szála Blaire Waldorf és Luis-hoz, Monacó hercegéhez kötődik. A fiatalok már épp megpecsételték volna szerelmüket, mikor Blaire belátta ő mégse hercegnének való, és azon nyomban távozóra vette, persze a már említett Vera Wangban. 

2blair.jpg

Vigyázat szpoiler vezsély! Kétség sem fér hozzá, hogy az első perctől fogva millióan vártuk, hogyan bontakozik ki Serena és Dan szerelme. Talán Rachel és Ross sem szakított annyiszor, ahányszor Serena kosarazta ki Dan Humphrey-t, mégis borítékolni lehetett, hogy valójában ők az igazi álompár a sorozatban. Apropó, majd elfelejtettem: Serena egy Georges Chakra couture darabban pompázott meghitt családi körben a sorozat utolsó perceiben, íme:

Mondhatjátok, hogy elfogult vagyok Blaire és Chuck szerelmével, na jó, inkább irigy, de ha Gossip Girl, akkor pompa és luxus. Az képzeletbeli dobogóra épp ezért választottam Baire babakék 2012-es tavaszi Elie Sabb couture menyasszonyi ruháját, ami maga a két fiatal szerelmes tündér meséjének a megkoronázása. Az apró virágokkal applikált áttetsző ruha nem a klasszikus menyasszonyi ruhák közé tartozik, ellenben Blairtől elleshetik a fiatal arák, hogy a klasszikus vonalak helyett néha megéri kísérletezni. 

4blair.jpg

Nektek melyik karakter volt a kedvencetek? Írd meg kommentben, hogy neked melyik menyasszonyi ruha tetszett a legjobban, hiszen érdekel a ti véleményetek is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr7916262902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása