Visszlát skinny!

mens-denim-trends-2021.jpgMár többször is olvashattátok tőlem, hogy idén nagyon sok trend keveredik, és szinte minden divatosnak számít, ugyanakkor egy közkedvelt termék egyetlen kollekcióban sem kapott helyez, ez pedig a skinny farmernadrág!

A minőségi farmernadrág egy örök darab, egy olyan termék, ami sose megy ki a divatból, pont mint a kis fekete, ugyanakkor a kornak megfelelően mindig formálódik picit. Idejét sem tudom már, mikor robbant be a férfiak körében is skinny őrület, de épp elég rég, hogy 2021-re nemet mondjunk ennek a kényelmetlen és szűk fazonnak. A nők körében már az elmúlt években is egyre trendibbnek számítottak a boyfriend és a coulette fazonok, de mára a férfiaknak szánt kollekciókból is száműzték a skinny farmert a vezető dizájnerek. Őszintén én örülök neki, hiszen sosem éreztem magam komfortosan ezen darabokban, mindig feszengtem bennük, valahol mindig szűk volt, és ezért ritkán is viseltem őket. Nem beszélve arról, hogy általában azok viselték előszeretettel ezeket a darabokat, akiken optikailag még inkább vékonyított vagy épp ellenkezőleg - töltött galambot formált egy csapásra a viselőjéből. Jó tudom, nagyon sok tini éli a skinny nadrágokat, de könyörgőm a piszkafa lábakon roppant előnytelen, viselője inkább hajaz egy kruplira, amibe beleszúrtak két fogpiszkálót, mintsem egy divatos fiatalra. A másik végletről inkább ne is beszéljek... 

jeans-fit-guide.jpg

Az állandó ítélkezés után essen pár szó arról is, hogyha nem a skinny, akkor milyen farmert is válasszunk 2021-ben! A vezető divatházak kifutóit ellepték a bő szárú darabok, azaz a loose fazonok. Ahogy azt a fenti útmutatón is látjátok, ezen szabások főleg a pocakosabbaknak és a szélesebb csípőjű férfiaknak ajánlott. Ugyanakkor a kifutón koránt sem ilyen testalkatú modellek suhannak, szóval bátran kísérletezhettek, ha egy ilyen darab mellett teszitek le a voksotokat, mindenképp oversize felsővel kombináljátok - attól lesz fesön az összeállításotok! Szintén a fenti útmutatóra hivatkozva ajánlom a kevésbé bevállalósaknak a relaxed fazont, ami combban még egyenes szabású, de a térd alatt picit szűkül. Több márka carrott fitnek is nevezi ezt a nadrágot, a répa formájára hivatkozva. Szerintem ez az a szabásvonal, ami nemcsak mindenkinek jól áll, hanem hosszú évekig  a ruhatárad alapja is lehet. Az én személyes kedvencem a regular, ami szintén a legtöbb testalkatra illik. Legklasszikusabb példája ennek a fazonnak a Levi’s 501. 

Végezetül következzen pár farmernadrág a fast fashion márkák kínálatából! 

01_18.jpg

H&M - Reserved - Bershka - Zara 

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE  

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr9116527176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása