Milan Fashion Week Spring/Summer 2013 - 6. nap
Könnyes búcsú Milánótól!
 
DSquared2
A Caten testvérek újra hatalmasat ütöttek. Már a márka 2013-as tavaszi férfi kollekcióját is imádtam, csakúgy mint a mostani nőit. A most felvonultatott outfitek többsége a férfi ruhák női változatai, csak most bejött a képbe a pink és a piros is. A szexi fekete latex anyagokat a csillogó arany kiegészítőék halmozása egészítette ki, csakúgy mint a brand 2013-as resort kollekciójában. Én épp ezért kedvelem annyira ezt a márkát, mert az aktuális szezonban a kollekciók egymásra épülnek és egy közös vonalon indulnak. Hatalmas LOVE!
 
 
 
 
Roberto Cavalli
Csakúgy, mint a Just Cavalli aktuális kollekciójából, úgy a Roberto Cavalli brand ruháiról is szinte teljesen eltűntek az ocelot minták. Helyette nyárias lézervágott bőrnadrágokat és miniruhákat nem mellesleg szexisen lezser, magas sliccelésű maxiruhákat is kapunk.  A bemutató első fele fehér és cukorka színekben pompázott, majd ezt a pasztell áradatot váltotta fel a fekete sötétsége. Nekem nagyon tetszik ez az új kollekció, és nektek?
 
 
 
 
Giannfranco Ferré
Akár azt is mondhatnám, hogy újjáéledt a Giannfranco Ferré márka. Mára körvonalazódótt a brand új stílusa, iránya. Letisztult, minimalista, de még így is szexi és dögös. Ez az új Ferré. A fekete-fehér különleges játékából roppant érdekes outfitek születtek, amiket a rafinált szabások még inkább megbolondítottak - már ekkor tudtam, hogy sikeres lesz ez a kollekció. Majd mikor a fináléban a felvonultatott összeállítások színes változatait is megláttam, ekkor robbant a második bomba. LOVE!
 
 
 
 


Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr287298081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása