A tavasz legjobbjai
Az első tavaszi hétvégére összegyűjtöttem nektek a számomra legkedvesebb 2014-es tavaszi kollekciókat, amelyekből a következő hetekben/hónapokban próbálok majd inspirálódni.

Ugyan elsőre azt gondoltam, hogy egyszerű lesz kiválasztani azt az öt kollekciót, ami feltétel nélkül elnyerte a tetszésem, ellenben mégis több kollekció közül vaciláltam az utolsó két 'helyért', végül a lent látható bemutatók kerültek fel a mai listámra. A végleges listát látva, újra bebizonyosodott, hogy az olasz divat sokkal közelebb áll hozzám, mint a minimalista  francia márkák, hiszen csak egyetlen francia brand került fel a TOP5-ös listámra, mégpedig a Hermés aktuális kollekciója.  Valószínűleg az elkövetkezendőkben a lentebb látható összeállítások is újra feltűnnek a Couture4U felületén, hiszen számtalan vezető trend eredeztethető a következő bemutatókból. Íme a kedvenceim: 

Már többször is olvashattátok, hogy az olasz márka tavaszi kollekciója az abszolút kedvencem - ugyan első látásra kicsit sok volt a virágminta, ellenben a sportos összeállások és a pasztell árnyalatok azonnal a kedvenceim lettek, és mára a virágmintákat is megemésztettem. Nem szeretnék sokat beszélni, de nagyon tetszenek még a modern, leheletnyit oversize szabásvonalak is. Egyszóval fantasztikusat alkotott Frida Giannini, és szerintetek?  

 


A Catan testvérek sem tudnak hibázni, hiszen aktuális kollekciójukban is minden megtalálható, amire szüksége lehet egy fiatal stílusos férfinak, és az egy szezonos trendek mellett rengeteg klasszikus darab is feltűnt a kifutón. Nagy kedvenceim a farmer kombók, ahogy épp a fehér-pasztell összeállítások is azonnal a kedvenceim lettek, és nektek? 

 


Ugyan alig esik szó a francia márkáról, mégis az egyik legjobb inspiráció számomra, ha épp semmi ötletem sincs. Mondom ezt azért, mert a kifutón szinte csak hordható, utcaképes szetteket láthatunk, némi eleganciával bolondítva. S ha azt hinnétek, hogy a Hermés unalmas, mindenképp lessetek bele a bemutatóba, hiszen cseppet sem egy 'szürke' brand a Hermés, íme: 

 


Tudhatjátok nem vagyok Armani rajongó, ellenben az olasz tervező aktuális kollekció azonnal a kedvencem lett, na kivételesen nem a fekete-navy szettek miatt, hanem a sportosabb nude-fehér-pasztell kombók miatt. Ugyan a túlsminkelt, műmosolyú modellektől még mindig kiráz a hideg, de a kollekciónak itt a helye a TOP5-ben, és szerintetek?

 

A Trussardi aktuális darabjai akár a Hermés és az Emporio Armani kollekciók szerelmegyermekei is lehetnének, hiszen a minimalista, párizsi szabásvonalak mögött nagyszerű olasz ízlés áll. Ugyan a Trussardi nem tartozik a nagy trendteremtő márkák közé, ellenben az olasz márkái az egyetlen olyan kollekció, amit kivétel nélkül elfogadnék, és naponta hordanék is hétköznapokon, és nem csak egy-egy #ootd fotózás kedvéért vennék fel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr387296405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása