Mintákra fel!
A nemzetközi kifutók után az itthon elérhető fast-fashion márkákat is utolérte az a minta mánia, ami már több szezon óta körüllengi a vezető brandek kollekcióit!

Bár biztos vagyok benne, hogy sok konzervatív férfi vonja most össze a szemöldökét, épp azért mára olyan outfit ötletekkel készültem, amelyek visszafogottak, de ugyanakkor követik a vezető trendeket is. A lényeg, hogy megtaláljátok az egyensúlyt, és ne legyen se túl giccses, se túl unalmas a szettetek. Az aktuális minta trendek három nagy csoportba oszthatóak, mégpedig a már sokat emlegetett virágmintára, a geometrikus nyomatokra és az etnikai printekre - nektek melyik a kedvencetek? 


Talán mondanom sem kell, hogy az elmúlt években milyen népszerű lett a chino nadrág, mely darab sikere idén is töretlen - ugyanakkor, többek közt a Guccinak köszönhetően 2014. abszolút befutói a melegítőre hajazó meggings-ek. Talán az egyetlen szabály a feltűnő mintás nadrágok viselésénél, hogy önbizalommal viseljétek, mivel ha csak egy cseppet is látszik, hogy feszengtek az adott szettetekben, máris izzadság szagú lesz a megjelenésetek - azt ugye meg nem szeretnétek... Amit még ajánlani tudok, amennyiben egy figyelemfelkeltő darabot választotok, akkor a felső ruházat illetve a kiegészítők legyenek visszafogott darabok, hiszen a jóból is megárt a sok, főleg mintákból. Bátran variáljátok színben passzoló darabokkal mintás nadrágjaitokat, ellenben egy basic fehér póló és egy sportcipő kombóval sem tudtok mellélőni. 



Nemcsak a sportosabb darabokat fertőzték meg a minták, hanem a formálisabb darabokat is. Amennyiben kellő magabiztosságot éreztek magatokban, akkor a 'szürke' öltönyeiteket cseréljétek egy feltűnő virágmintájú nadrágra, és hozzá illő zakóra. Amennyiben az irodába nem szeretnétek virágmintába borulni, válogathattok az elegánsabb, és kevésbé bohém geometrikus minták közül, vagy akár a terepminta felé is kanyarodhattok, amivel a szafari stílust is megidézhetitek. A lényeg itt is az, hogy a hivalkodó darabokat csakis visszafogott darabokkal párosítsátok, hiszen a mix&match már nem trendi, legalábbis a férfi divatban. 



Az utolsó inspirációs montázsba kerültek a shortok, melyek nagyobb teret adnak a  kísérletezésre. Bátran variálhatjátok virágmintás rövidnadrágotokat akár egy itthon most oly' divatos printelt pólóval, bár vigyázzatok, csak óvatosan a mintákkal. A geometrikus nyomatokat kombinálhatjátok akár pöttyökkel is, ellenben én továbbra is 'a kevesebb, több' vonalon kísérleteznék a mintás shortokkal is. Hamarosan én is megmutatom majd, hogy variáltam kedvenc mintás shortomat, ellenben addig itt a megszokott inspirációs montázs! 


Forrás: fashionbeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr747296307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása