CoutureINSPIRE #1
A nyár beköszöntével magam is egyre kevesebb időt töltök a négy fal között, így a Couture4U-ra is alig jut időm - ellenben erre a nyárra leporoltam az egykori Focus on rovatott -, és megérkezett a CoutureINSPIRE!

A következő hetekben az itthon is elérhető fast-fashion boltok kínálatából szeretnék kiválasztani mindig egy-egy központi darabot, amit mindig egy elegánsabb és egy sportosabb szettbe kombinálok majd, természetesen az aktuális hazai trendeket figyelembe véve. Az első CoutureINSPIRE cikk áldozatául egy feltűnő virágmintás Zara rövidnadrágot (itt) választottam, amely darabot az első összeállításban fehér inggel és földszínekkel kombináltam, a nadrág pirosa csak a karkötőn tükröződik vissza. A sportosabb összeállításban a szettet egy fiatalos pirosas tükörlencsés Aviator napszemüveggel és a most oly divatos sportcipővel bolondítottam meg.

Nektek melyik szett tetszik jobban? 




A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr267296283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása