Fashion Week Spring 2015 - III. rész
A napokban Párizsban követte figyelemmel a legújabb bemutatókat a divatvilág színe java, így mára én is újabb öt kollekciót hoztam el nektek a a francia fővárosból. Ugyan Milánó után már napok óta dübörög a divathét, ellenben a francia kollekciók nem tartoznak a kedvenceim közé, így egészen mostanáig kellett várnom ahhoz, hogy képes legyek kiemelni öt kollekciót, s íme a végső lista. 


Valentino
Az új Valentino kollekció láttán is csak erősödött bennem a tudat, hogy a brand vezető tervezői, Maria Grazia Chiuri és Pierpaolo Piccioli, erős látásmódjuknak köszönhetően napjaink egyik legmodernebb márkáját irányítják. Szezonról szezonra hozzák a már megszokott színvonalú kollekciókat, megbolondítva egy-egy friss momentummal, ellenben megtartva a már felépített Valentino-férfi idilljét. A megszokott minimalista szabásvonalak továbbra is a letisztult színek és a nyers bőr uraljál, leheletnyi virágmintával és az idén újragondolt camouflage nyomatokkal megbolondítva. 

Louis Vuitton
Akik régebb óta követik a blogot, azok biztosan tisztában vannak vele, hogy nagyon is kedvelem a Kim Jones vezette Louis Vuitton-t. ellenben az új kollekció láttán nem ájultam el... Őszintén tetszik a kollekció nagyobb része, de azt kezdem észrevenni, hogy Jones is kezd behódolni annak a francia szabászatnak, ami nekem sem a szívem csücske, és itthon sem túl népszerű. A kollekció színvilága nagyon tetszik, tetszenek a kék-barna kombók, és az a pár neon, ami felfrissíti a kifutón látottakat.

Dries Van Noten
Első látásra beleszerettem a brand új kollekciójába, hiszen épp csak annyira extravagáns, ami még a hétköznapok öltözködési kultúrájába is megfér, emellett mégis klasszikusabb darabokról beszélhetek. Ugyan mostanság inkább a világosabb pasztell árnyalatokért vagyok oda, de nagyon tetszik a brand új kollekciójának színvilága is, a mintákról nem is beszélve. Felesleges is tovább húzni a szót, inkább nézzétek meg Ti is a teljes kollekciót, itt.  

Givenchy
Riccardo Tisci újra divatba hozza a military-t, ellenben nem a pár éve hódító tendenciát gondolta újra, hanem napjaink katonáinak felszereléseit ültette át a high-fashion-be. A militarysta összeállítások mellett továbbra is az elegancia és a sportosabb szabásvonalak uralkodnak a Givenchy kifutóján, melyekbe szintén első látásra beleszerelmesedtem. A dizájner idei kollekciója a fekete-fehét kombóra épül, a monokróm szetteket egy-egy printes darab váltotta a kifutón, amely darabok remélem oly' népszerűek lesznek, mint pár éve a brand mára már ikonikussá vált csillagos pólói.  

Kenzo
farmer ballon 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr1007296263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása