Ha utolér a kánikula...
Az idei nyár sem múlhat el kánikula nélkül, de én épp azért szeretem a nyarat, na meg azért mert ezeken a napokon bűntudat nélkül lazíthatok a vízparton. 

Ellenben, ha nem engedheted meg magadnak, hogy a kánikulában a strandon lazíts, akkor tíz percentként izzadod le magadról az összes ruhát, még akkor ha csak egy falatnyi short és egy tank top van rajtad - igen, ez is tapasztalat. Ugyanakkor kimondottan utálom, hogy az extrém melegben eléggé korlátozott a kreativitás és a stílusos öltözködés, hiszen többszörösen is a praktikusság kerül az előtérbe, bár e kettő nem mindig zárja ki egymást. Ma épp ebben próbálok majd segíteni nektek, hogy a nagy melegben is stílusosak maradjatok, ugyanakkor kissé elviselhetőbb legyen a forróság. 



Mindenképpen kerüljétek a farmer nadrágokat, hiszen még a vékonyabb farmer anyag alatt is könnyen bepállik a bőr, és kisebesedik - ez pedig nem túl jó, ugye!? Tehát anyagok terén válogassatok a vékonyabb, könnyed anyagok közül, mint például a vászon. Ami a színeket illeti, kerüljétek a sötét színeket, és helyettük válogassatok a pasztell árnyalatok közül: menta, barack, nude és kék. Sőt, idén nyáron is nyomulhattok a kedvenc fürdőnadrágotokban az utcákon.



Önmagában nem szeretem a rövid ujjú ingeket, ellenben ha követünk néhány szabályt, akkor nincs semmi okunk rá, hogy ne váljon egy sokoldalú darabbá a hőségben. Itthon számtalan férfit látni nyáron kigombolt ingekben, ugyanakkor egy stílusos pasi tudja, hogy legfeljebb 2-3 gombnyira gombolhatja ki az ingét, még a legnagyobb melegben is. Nem beszélve arról sem, hogy rövid ujjú inghez semmilyen körülmények közt nem kötünk nyakkendőt! 



A nagy melegben az egyszerűség a siker kulcsa - épp ezért válasszatok Ti is minél vékonyabb és minél bővebb szabású pólót. A nem kívánt pisztolytáskák elkerülése érdekében kerüljétek a szürke darabokat, helyettük válasszatok inkább basic fehér pólókat. Amennyiben a kánikulában is fontos számotokra a divat, a megfelelő darab kiválasztásakor figyeljetek az aktuális trendekre, vagyis vegyetek camo, csíkos, virágmintás vagy akár egy trópusi mintás darabot. Majd elfelejtettem, a könnyebb súlyú pamutokat és a lenvászont részesítsétek előnyben, valamint az idei én slágerét a mesh anyagot - az én szettemet itt találjátok.



A nyár legmelegebb napjain bármennyire is kényelmes legyen egy flip-flop, mégis sokkal praktikusabb egy vászon espadrilles, persze csak a szandálok mellett. Gondoljatok csak arra, amikor a negyven fokban sétálnotok kell a csaknem hatvan fokos aszfalton, egy vékony gumi talpú flip-flopban - ugye nem kell tovább ragoznom; nem beszélve arról sem, hogy az espadrilles sokkal kényelmesebb és stílusosabb lábbeli is. Bátran viselhetitek akár egy könnyed vászon chino nadrággal vagy egy formálisabb fehér inggel is.



Forrás: fashionbeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr227296231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása