Itt az ideje, hogy Te is belevágj
...ezúttal szó szerint! A tavasz sokak számára egyet jelent az újjászületéssel, s ha eddig nem újítottad fel frizurádat épp itt az ideje, hogy meglátogasd Te is fodrászodat, és közösen kigondoljatok valami újat. Mára az idei szezon legvagányabb frizuráit gyűjtöttem össze nektek, három nagy csoportba gyűjtve, hogy könnyebb legyen az inspirálódás.



Az évek óta hódító Pompadour fazonnak, vagyis az oldalt felnyírt és felül hosszabb nyírásnak, ugyan kezd leáldozóban lenni, mégis tucatnyian kérik még mindig ezt a fazont a fodrásznál. Legyen hajad akár göndör, akár egyenes e nyírással nem nyúlhatsz mellé, hiszen könnyen formálható, és roppant sok frizura készíthető belőle - talán épp ebben rejlik népszerűsége is. Ellenben, hogy a vágás megfeleljen az arcformádnak, ajánlatos betartani pár íratlan szabályt: amennyiben az arcod kerekebb vagy épp szögletes, akkor bátrabban választhattok éles átmenetet a rövid-hosszú részek közt, ellenben ha arcod vékonyabb és hosszúkás, akkor a könnyed átmenetet részesítsétek előnyben.



Koppintsd Te is Ryan Gosling tincseit! Újra hódít mondhatni a Pompadour sokkal rövidebb változata, hiszen idén nyáron újra a rövid lett a módi. A nagy melegre tekintettek nemrég én is e fazon mellett tettem le a voksom, na meg már meguntam a hosszabb tincseimet is. Talán ez az a fajta vágás, ami szinte mindenkinek jól áll; frizurátokat talán az átmenet lágyságával tudjátok variálni, de biztos vagyok benne, hogy e fazon sokkal kifinomultabb és felnőttesebb, mint a 'vagyány' Pompadour.



A végére hagytam az idei nyár egyik legnépszerűbb, s egyben legbeválalósabb frizuráját, az úgynevezett szamuráj kontyot. E fazont csak a kitartó férfiaknak ajánlom, hiszen a legjobb esetben is kell 2-3 hajvágás mentes hónap, hogy igazán látványos legyen az a bizonyos konty.  Ha nincs kedvetek hónapokat várni, akkor akár feláldozhatjátok Pompadour frizurátokat is, hiszen ha oldalt felnyírjátok pár milliméterre, akkor felül optikailag hosszabbnak tűnik majd hajatok, és már csak azt kell megvárnotok, hogy apró kontyba köthessétek. Amennyiben e nyírás mellett döntötök, akkor mindenképpen figyeljetek hajatok ápoltságára is: rendszeresen balzsamozzátok, és akár hetente használjatok hajpakolást is.



Forrás: fashionbeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr767296221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Horváth 2014.08.05. 22:29:03

Nekem a Pompadour fazon nagyon tetszik, szerintem igazán férfias frizura a kimódoltsága ellenére. Különösen az tetszik, ha göndör / hullámos mint pl. az utolsó két képen a válogatásaidból.:)
(Nos nem tudom férfi közönséget szánsz-e a blogodnak, minden esetre jelentkeztem. :D )
süti beállítások módosítása