#ALEXANDERWANGxHM
A napokban napvilágot látott a H&M és Alexander Wang kollaborációjának teljes kollekciója, melyet most én is elhoztam nektek!

Az első szettek láttán nem nyűgözött le az amerikai dizájner kapszulakollekciója, ellenben látva a termékfotókat és a teljes lookbookot azt kell mondjam, hogy ismét remekül választott a H&M Wang személyében. Szinte már jobban várjuk a svéd márka aktuális kollaborációit, mint egy-egy neves divatház legújabb kollekcióját, annak ellenére, hogy az 'olcsósított dizájner darabok' sem túl utcaképesek, már ami minket, férfiakat illet. Őszintén, nem sok férfin láttam viszont az eddigi kollekciók ikonikus darabjait, sőt néha még én is elgondolkodtam egy-egy impozánsabb darab láttán. Ellenben a H&M nagyon jól tudja, hogy mikor, kire van szüksége, hiszen Alexander Wang napjaink legmenőbb tervezője, akiért milliók szaladnak majd a svéd márka adott boltjába, hogy megszerezzenek akár csak egy ruhadarabot is a ALEXANDERWANGxHM kollekcióból. Wang, állítása szerint nem szeretett volna beállni a sorba, hanem inkább a H&M sportruházati vonalát gondolta tovább, és a végeredmény ennek fényében nagyszerű lett. Temérdek mesh és neoprén, pufi dzsekik és hatalmas WANG feliratok. Amennyiben a lent látható szettek talán együtt túl sok(k)ak lennének, egy-egy látványosabb darab más-más már meglévő, kevésbé feltűnő darabbal, biztosan működőképes - szerintem megér egy próbát, és szerintetek?

Íme a hivatalos videó a a kollaboráció New York-i bemutatójáról, melyen Missy Elliott is fellépett! 






-katt a képre a teljes kollekcióért és a termékfotókért-



A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr187296191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása