Bőrápolás a korai húszas években
Már többször is olvashattatok itt a blogon beauty cikkeket (itt), így ma egy olyan sorozatot indítok el, amiben korosztályokra bontom a bőrápolási rutinokat.
 
Korábban már megtanultuk, hogy nem ciki hetente többször is tisztítani arcunkat különböző arcradírokkal (itt), és azt is, hogy mely bőrtípus milyen kezelést igényel (itt), ellenben arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a bőrünk ahogy öregedik nemcsak kívülről változik, hanem belülről is, így fontos az is, hogy mindig azt az ápolást kapja, amire épp szüksége van. Ezért ma a korai húszas éveikben járó fiúknak szolgálok majd remélhetőleg minél praktikusabb tanácsokkal.
 
 
 
Talán ez az az korszak, amikor százmillió fontosabb dolga van egy pasinak, mint a saját bőrének védelme, ellenben ebben a korban lefektetett bőrápolási turinok hozzák meg gyümölcsüket 20-30 év múlva. A húszas évek elején még nem kell minél hatékonyabb öregedésgátló szérumokat felvinni az arcbőrre, hanem elég egy remek arclemosó, és egy minőségi és hatékony hidratálókrém. Íme néhány tipp:
 
 
 
Ebben a korban muszáj megemlíteni a pattanásokat is. Amennyiben szeretnétek megelőzni a hegek és a pattanás helyeinek megmaradását az arcotokon, akkor kizárólag minőségi termékekkel, nem kizárólag a legdrágább, hanem inkább természetes anyagokat tartalmazó kozmetikumokat használjatok! S ami még ennél is fontosabb, hogy semmi esetre sem kezdjünk magunk neki a pattanások kinyomkálásának, főleg nem koszos kézzel, hiszen az ilyen műveletek egyesesen a hegesedéshez vezetnek - tehát jobb ha felkerestek időnként egy kozmetikust, aki biztosan jó irányba tereli az árcápolási rutinotokat.

Folytatás hamarosan.
 
 
Forrás: Elle Man
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr357296175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása