Így viseld skinny farmered az ősszel!
Ugyan sokáig magam is óckodtam a skinny szabású farmerektől, ellenben mostanra én is hatalmas rajongója lettem az extra szűk vonalú daraboknak.

Mivel nyáron bőven elég volt egy kissé túlméretezett tank top vagy épp egy basic fehér póló és egy Converse, ellenben télen sokkal rétegesebben kell felöltöznünk skinny nadrágjainkhoz. Mivel én sem voltam túlságosan magabiztos, mikor beköszöntött a hideg, így első körben csak kísérleteztem, hogy mely darabokkal variálható a hidegben kedvenc skinny farmerem. Tehát most jöjjön pár tipp, hogyan, és hogyan ne viseljétek szűk szabású nadrágjaitokat a hidegben!



  • Első, s talán egyben a legfontosabb, hogy sose párosítsátok szűkített szabású darabokkal skinny farmereteket - sosem volt olyan fontos a megfelelő méret megtalálása, mint most. 
  • Ne mondjatok nemet a monokróm szettekre! Ugyan szinte mindig azt ajánlom, hogy egy feltűnőbb darabbal érdemesebb feldobni a monokróm szetteket is, ellenben egy skinny farmernél, épp a szűk szabás az a plusz. 
  • Bátran variáljátok skinny nadrágotokat a tipikusan nagy, kötött pulcsikkal, akár a kissé hosszított fazonú darabokkal, vagy garbóval is.

Lentebb még több inspiráló szettet láthattok!



A fenti tippek  után, még mindig van pár trükk, amivel igazán stílusossá varázsolhatjátok télen is skinny farmeres összeállításaitokat. Az egyik, ami az egyik nagy kedvencem, hogy bátran eltolható az elegáns stílus felé is ez a fiatalosan vagány ruhadarab, egy frissen vasalt fehér inngel, könnyed kasmír pulóverrel, és akár egy lakkcipővel. Akik még nem szereztek be egyetlen skinny szabású darabot sem, nem szükséges azonnal vásárolni egyet - nektek azt tanácsolom, hogy első körben próbáljatok fel pár farmert, és aludjatok rá egyet, mert könnyen megbánás lehet a vége. Nem mellesleg, csakis abban az esetben viseljetek skinny nadrágot, ha 'megfelő' lábszárral rendelkeztek, igen, ez csúnyán hangzik, de ne essetek abba a hibába, mint egy hazai bloggertársam... Tehát csak óvatosan fiúk! 




A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr627296169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása