Trópusi nyár és a H&M
A hét elején volt szerencsém közelebbről is szemügyre venni a H&M Studio 2015-ös tavaszi kollekcióját, a brand budapesti showroomjában. 

A svéd márka tavaszi Studio kollekcióját Miami és Palm Spring inspirálhatta, hiszen a sejtelmes anyagokon túl, tucatnyi flamingó és kaktusz minta árassza el majd tavasszal a boltot.  Nagy kedvenceim az úgynevezett 'miami pink' árnyalatok és a pasztell színek, valamint a könnyed farmerek, és a pizsamára hajazó darabok. 
A sajtóeseményen bemutatásra került a legújabb H&M Trend kollekció is, ami továbbra is a sötét árnyalatokra épül, valamint újra feltűnik majd pár galaktikus nyomat. A sötétebb darabok mellett, a tavasz jegyében több fehér és szuper zöld árnyalatok is feltűnnek majd a márka budapesti flagship storejában. 

Nektek hogy tetszenek a márka új kollekciói?


 


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr847296157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása