Tabuk, melyeknek ideje véget vetni
Természetesen a divatban is vannak íratlan szabályok, amik azért vannak, hogy időről-időre megszabjuk őket, persze csakis stílusosan!

Szeretném még most az elején leszögezni, hogy a mai tippek a már kiforrott stílussal rendelkező pasiknak szólnak, akik már bátran mernek kombinálni, ugyanis nem ajánlatosak egy "kezdőnek" egyből a szabályok megszegésével indítani... Amennyiben egyszer már megtanultátok a szabályokat, akkor elérkezett az ideje, hogy megtanuljátok hogyan is kell megszegni azokat!


Imádod a fehéret? Viseld bátran kedvenc színed télen is! Pár napja olvashattatok a fehér nadrágokról is (itt) - tömören: megszokott kombótokban cseréljétek farmereteket egy fehér nadrágra, és máris kész a váltás. Ha még mindig óckodnátok a fehér nadrágoktól, akkor egy hófehér garbó is remek köztes megoldás lehet.



Ne mondj nemet a barna cipőre (sem)! Mindvégig biztosra mentetek az elegáns fekete cipővel, ellenben a tengerészkék, illetve a szürke öltönyeitek igazán a barna árnyaltú cipőkkel teljesednek ki - lásd. az inspirációs montázsban. Természetesen az elegáns szmokinghoz továbbra is a jól bevált fekete lábbelit válasszátok!



Fehér zokni a'la Jackson! Ugyan szinte csak fekete zoknikat hordok, egyéb praktikai okok miatt, mégis próbállak arra buzdítani titeket, hogy legyetek merészek és a konditermen túl is bátran viseljetek fehér zoknikat. Az inspirációs montázs mellett, tanácsolni csak azt tudom, hogy az utcára kerüljétek a nagy és feltűnő márkajelzésű fehér sportzoknikat!



Badarság csak azét hunyorogni, mert januárt írunk! Az év ezen részében is vakítóan süt a nap, így viseljetek Ti is bátran napszemüvegeket. Nem mellesleg egy stílusos lencse felteheti arra a bizonyos i-re azt a pontot, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán stílusos legyen a szettetek.



Folytatás hamarosan

Képek forrása: fashionbeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr27296127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása