CoutureSPORT: Marlon Teixeire
A XXI. századi férfinak fontos megjelenés, így a divat és a stílus mellet nagy hangsúlyt fektet és egészséges életmódra és a rendszeres sportolásnak is. Épp azért mától egy új rovat indul itt, a Couture4Monsieur-on, a CoutureSPORT. 

Az új rovat legelső cikkében lehull a lepel Marlon Teixeire titkáról - kiderül, hogy hogyan tartja magát formában a brazil modell. Mint ahogy legtöbbünk, Teixeire is nehezen ébred - gondoltátok volna, hogy kávé helyett, friss gyümölcsökkel és zöldségekkel, valamint kedvenc italával, kiwi dzsússzal indítja napját. Másnaposság ellen búzafű shotot ajánl az ismert modell, mely növény ismert remek méregtelenítő hatásáról is. Aki követi Marlon Teixeire Instagramját, tudhatja, hogy imád szörfözni, így különösebben semmi extrát sem kell sportolnia még emellett, hogy egy-egy kampányfotózás úgy sikerüljön ahogy, ellenben ha épp nem Brazíliában tartózkodik, akkor pilátesznek és a jógának él. A Vogue Hommes Internatial-nak azt is elárulta a modell, hogy egy-egy nagyobb fotózás előtt oda kell figyelnie az étkezésre, hiszen a sok szörf miatt gyakran veszít a testtömegéből. A 23 éves modell lételeme a beach, így pár hónap múlva akár Ti is kipróbálhatjátok ezt az életérést, addig marad a kiwi és pilátesz.


Forrás: Vogue Hommes International

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr947296107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása