Inspiráló férfi bloggerek 3. rész
Nem telik el nap anélkül, hogy ne töltsek hosszú perceket az Instagram felületemen, és ne inspirálódjak aktuális kedvenceim strret style fotóiból. 

E cikksorozat első részében az igazán nagyokról olvashattatok, mint például Mariano Di Vaio vagy épp Adam Gallagher (itt). Legutóbb próbáltam a szakmában jártas férfiakat bemutatni, hiszen egy szakember szinte tudatos stílusa is lehet épp oly' inspiráló, mint egy hétköznapi emberé (itt). Mára, épp ezért olyan fiatalemberek közül válogattam, akiknek a vérében van az öltözködés  kultúrája, a nagybetűs Stílus. Nektek ki a kedvenc Instagram-os street style bloggeretek?




@renegaert
Őszintén, szinte semmit nem tudni a 22 éves német srácról, csak annyi biztos, hogy rettentő jó érzéke van a trendekhez, és nem mellesleg remek hangja is van (itt). René az a férfi, aki kerüli a szélsőségeket, és az extravagáns szetteket, ellenben mégis megvan minden szettjében az a plusz, ami itthon sok férfi öltözködéséből hiányzik. Többek közt ezért is választottam Renét, mert ruhatára szinte az összes hazai sráccal megegyezik, mégis mindig tud valami újat mutatni, egy újabb merész kombinációt, ami még mindig nem hivalkodó.



Alexander Liang
A fiatal lifestyle bloggert, aki a divat mellett az utazásról is ír szabadidejében, a napokban fedeztem fel, és azonnal megtetszett hétköznapi stílusa. Alexander főállásban a Kenton magazin főszerkesztője és alapítója is egyben, így nem meglepő, hogy az öltözködés a szenvedélye és egyben hivatása is. Az utóbbi időben talán Liang-tól tanultam a legtöbbet, hiszen remekül variálja, és rétegezi a különféle felsőruházatokat, íme!



Kosta Williams
Kár lenne is tagadnom, leginkább Williams stílusa áll hozzám a legközelebb: sok-sok fekete, némi fehérrel vegyítve, amit nagyon ritkán egy élénk szín is megbolondít. Feltűnő sportcipő, remek slim fit farmer. oversize fehér póló, ne megy az időjárásnak megfelelő kabát - ezek a hozzávaló Williams szettjeinek, ami önmagukban nem túl érdekes darabok, ellenben megfelő fűszerezettséggel igenis látványos szetteket eredményeznek. 


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr167296089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása