OUTFIT #45

Tovább dübörög a magyar divatért és a magyar tervezőkért hirdetett kampányom, így ma a HAJDUANETT leather goods márka egy impozáns termékét formáltam a magam ízlésére.

 

Hajdú Anett a MOME textiltervező szakán diplomázott, 2009-ben a KEPP showroom tagjaként kezdte szakmai karrierjének építését, majd a NUBU egyik tervezőjeként vált ismertté. Szakmai képzettsége révén főként a márka bőr termékeinek tervezése fűződött a nevéhez. Talán épp egy hónapja figyeltem fel Hajdú Anett márkájára, s azonnal beleszerettem a tervezőnő remek bőrkiegészítőibe, hiszen egyszerre jelenik meg a design és a funkció is minden egyes terméken.  Az apró részletekig kidolgozott bőrtárgyak meghatározó anyaga a marhaszőr, ami az egyik legexkluzívabb napjainkban használt természetes alapanyag. A minőséget garantálja a rendkívüli odafigyeléssel végzett kisszériás hazai gyártás.

A hétköznapokon gyakran húzok farmert, s a tavasz beköszöntével újra előkerült a szekrény mélyéről egyik kedvenc koptatott darabom, ami remekül illett a Hajdú Anett által megálmodott barna marhaszőr hátizsákhoz, és annak világához. Nem beszélve, hogy a szarvasbőrrel applikált kötött zakót, illetve kabátkát nagypapám szekrényében találtam még hónapokkal ezelőtt, ami szintén visszahozta azt az életérzést, amit a HAJDUANETT leather goods márka vall - csipetnyi luxus a hétköznapokban. A jó idő beköszöntével, próbálom mellőzni a feketét, amit idén a jól bevált nude és barna árnyalatival próbálom pótolni, részben ennek az eredménye is a lentebb látható barnás összeállításom. 

 

A fotókért köszönet Nicky Papastergiou-nak.

 

_dsc1017.jpg

 

Zakó: vintage
Póló: Bershka
Pulóver: Zara
Farmer: Topman
Cipő: Massimo Dutti
Táska: HAJDUANETT leather goods
Szemüveg: H&M

 


_dsc1030.jpg

_dsc1018.jpg

_dsc1025.jpg

_dsc1028.jpg

_dsc1029.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr847405044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása