OUTFIT #46

Idén nálam a tavasz egyet jelent az alapdarabokkal, a lezser pólókkal és farmerekkel, amit mára könnyed sportcipővel bolondítottam!

 

Ugyan kevés farmeres outfitet láthattok itt a blogon, ellenben a szürke hétköznapokon imádom e klasszikus ruhadarabot. Többek közt azért is, mert egy basic fehér pólóval, egy feltűnő cipővel és némi kiegészítővel máris kész egy tökéletes look. A korábbi felületeken számtalanszor olvashattatok arról, hogy milyen fontos megtalálni a megfelelő méretű farmert, legyen az akár egy skinny vagy netán egy straight vonalú (itt és itt). Ugyanis egy slim szabású jeans is lehet kényelmes és nem szükséges, hogy combunkra tapadjon - szerintem nekem sikerült egy remek darabra szert tennem. Mondanom sem kell, hogy időről időre én is behódolok egy-egy új trendnek, most épp a minél feltűnőbb és minél mintásabb sportcipőkért rajongok, e rajongás egyik szüleménye a lentebb látható összeállítás is. Mivel nagyon szeretek a városban sétálni, és új helyeket felfedezni, azért nagyon is praktikus számomra a sportcipők térhódítása az utcai divatban, hiszen így nemcsak kényelmesen róhatom az utcákat, hanem divatosan is. Az átmeneti időben nem szabad megfeledkezni a réteges öltözködésről sem, így a mai összeállítás egy 'Chanel tweed' ihletésű pulóverrel lett teljes.  

 

A fotókért köszönet Molnár Tímeának.

 

a6.jpg

Póló: Bershka
Pulóver: Pull & Bear
Farmer: Zara
Sportcipő: Pull & Bear
Napszemüveg: H&M

 

a1.jpg

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

a5.jpg

a7.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr287458494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása