OUTFIT #51

Az idei nyaram többek közt a fehérről szól,  hiszen az egyszerűsége és a tisztasága mellett, roppant praktikus színről beszélhetünk.

 

Mára már nemcsak a divatrajongók körében hangzik ismerősen a Bridget & Olivia márkanév, hanem szélesebb körben is ismert branddé nőtte ki magát Kovács Dóra és Staub Tímea közös gyermeke.  A Bridget & Olivia azon kevés magyar márkák közé tartozik, akik hamar felismerték a magyar férfiakban rejlő potenciált, és egészen korán elindították márkájuk férfi vonalát is, sokunk örömére.  Amint feljebb már említettem, a nyáron a fehérre esküszöm, amit egy-egy klassz színnel, mostanában egyre többször, kékkel bolondítok meg - ahogy azt ma is láthatjátok. A lentebb látható összeállításban két nagy kedvencemet variáltam, a fehéret és a kéket, amit egy remek Bridget & Olivia inggel bolondítottam meg. Ahogy én is, úgy Ti is bátran variáljátok sportos és elegáns darabjaitokat akár egy szetten belül is, hiszen pár apró trükkel egy elegáns szabású nadrág is válhat lezser darabbá, amely sportosságát még inkább hangsúlyoz a nyári vászoncipő és a hanyagul feltűrt ingujj. Mivel az utóbb időben egyre inkább irritálnak a különféle nyakláncok és karkötők, így szettemet csak egy színben passzoló tükörlencsés napszemüveggel egészítettem ki.

 

Skacok, a Bridget & Olivia márka 2015-ös tavaszi kollekciójának mintadarabjait 50%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg! 

 

A fotókért köszönet Molnár Tímeának.

 

00.jpg

Ing: Bridget & Olivia
Póló: H&M
Nadrág: H&M
Öv: Bershka
Cipő: NewYorker
Napszemüveg: H&M

 

04.jpg

06.jpg

02a.jpg

08.jpg

03.jpg

05.jpg

07.jpg

01_2.jpg

xx.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr537716686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása