OUTFT #72

A napokban olvashattatok az Émé márka 2016-os tavaszi kollekciójáról (itt), ma pedig a gyűjtemény egyik számomra legkedvesebb darabját hoztam el nektek! 

Summer In The City fantázianevű kollekcióból egy igazán vibráló nyári felső a kedvencem, ami remek választás lehet ezeken a szeszélyes napokon, persze egy ernyővel. Mivel a felső önmagában is nagyon feltűnő így csak egy basic, alig koptatott farmer shorttal és egy másik nagy kedvencemmel egy fehér pólóval párosítottam. Persze a történetnek itt nincs vége, hiszen az Émé tervezői, Varga Zsófia és Pákozdi Alexandra, a ruha kollekciójukat remek táskákkal egészítették ki. Az én kedvencem egy minimal szabásvonalú, de mégis feltűnő printelt tornazsák, mely fazon az egyik nagy kedvencem a tavalyi szezon óta. Apró és praktikus táska, melybe minden elfér, amire napközben szükséged lehet, ha épp egy szaladgálós napnak nézel elébe. A look egy fekete-neonzöld tornacipővel egészült ki, ami még sportosabbá varázsolja az összeállításomat, valamint egy sárga tükörlencsés napszemüveggel, amely a printek színvilágát hozza vissza.

 

Fotó: Monsphoto

142.jpg

Printelt felső: Émé
Basic felső: H&M
Farmer short: Bershka
Napszemüveg: F&F
Tornazsák: Émé
Sportcipő: Pull & Bear

093_1.jpg

104_1.jpg

113_1.jpg

162_1.jpg

132_1.jpg

178_1.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr118679518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása