Magyar tavasz: Grandpa

Folytatódik a 2016-os tavaszi magyar kollekciókat felvonultató sorozatom, melyben mára a GRANDPA aktuális gyűjteményét hoztam el nektek, nem csak nagypapáknak.

Nagy Annamari GRANDPA elnevezésű márkája 2014-ben debütált a tervező MOD’ART diplomakollekciójával, amely már akkor kiemelt figyelmet kapott a sajtó részéről. A párizsi diploma megszerzését követően Annamari a GRANDPA 2016 ősz/téli kollekciójával áll a hazai nagyközönség elé. A tervező Kisvárdán született és nőtt fel egy többgenerációs, erős kötelékű családban, egy fiútestvér, egy határozott jellemű apa és egy inspiráló nagyapa környezetében, ahol a férfiak határozták meg a mindennapokat. Ez a háttér, mint személyiség egy élettörténetben, már a kezdeti lépéseknél áthatja a GRANDPA allűr mentes világát. A család, a közösség, a kötelékek hagyománya a tervező azon törekvésében is tükröződnek, hogy olyan kollekciókat és ruhadarabokat hozzon létre, amelyek hosszú időre szólnak: ahogyan a legjobb érzés szüleink, nagyszüleink emlékekkel átitatott darabjait viselni. A GRANDPA is több generációnak készít ruhákat, olyan állandóságot szeretne teremteni, amely átível időn és generációkon, és amely mindig aktuális, hiszen viselője teszi mindenkor moderné. A körforgás által megvalósított fenntartható divat a márka egyik legfőbb célja és alaptétele. 
Kollekciói az őszinteségről, a valóságosságról szólnak, amit Annamari a nyers munkában talál meg és követ nyomon. Ruhái a munkaruházatból inspirálódnak, ami a tervező keze alatt modern utcai viseletté formálódik. Megőrizve egy eredeti nyersséget, néhol durvaságot, azzal a játékossággal átszőve, amely a női tervező, mint megfigyelő őszintesége a formákban, sziluettekben, választásokban. A GRANDPA a minőségre koncentrál, tradicionális gyártási technológiákat ötvöz modern 21. századi anyagokkal, szabásokkal és sziluettekkel. A brand a kortalan, modern városi férfi márkája lesz, aki az aktuális divaton túlmutató, kényelmes, funkcionalista dizájnt keresi. A tervező inspirációja és a GRANDPA legfőbb forrása az a férfierő, energia, amely minden férfiban egyedi, és amely mégis mindenkor ismerős és változatlan.

 

Fotó: Debreczeni Fanni
Modell: Sam Scott Schiavo

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr598786268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása