A Frankie's Bistro-ban jártam!

Pár napja a Kerubina Style bloggerinájával és egyben legjobb barátnőmmel, Ujvári Vikivel kóstoltuk a Frankie's Bistro nyári újdonságait! 

Egy nagyon hangulatos 12. kerületi street food bárban voltunk, mely nemrég nyílt az egykori Májas, később Árkád fine dining bistro helyén, a Kiss János altábornagy utcában. Frankie neve ismerősen csenghet számodra: food truckjával találkozhattál már a Római Parton, a yachtkikötőben, vagy akár a Káli-medencében a Káli Kövek borterasz udvarában is. Tábortüzes esték, hangulatos sütögetések, családias közeg, visszajáró törzsvendégek – Frankie körül így zajlik az élet. Ebbe a laza hangulatba szeretett bele egyik törzsvendége, Boti is, aki továbbálmodta a food truck-sztorit: tavaly ősszel megnyitották az immáron nem négykeréken guruló burgerezőt Frankie-vel. A Bistro-ban ugyanazokat az isteni hamburgereket, tortillákat, grill ételeket lehet megkóstolni, amiket Frankie-nél már megszerettünk, mindehhez pedig badacsonyi borok, egy tágas, chillezős terasz és vízipipa is társulnak. Mert lazítani csak így érdemes! Amennyiben Te is kedvet kaptál ehhez a fergeteges hangulathoz, na és nem utolsó sorban az ínycsiklandozó falatokat is szívesen kipróbálnád, akkor irány a Kiss János altábornagy utca 38. szám és a Frankie's Bistro

 

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr1312606943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása