Kávé és a kozmetikumok találkozása

Az elmúlt hetek lelki vívódásai a bőrömön is meglátszódtak sajna. Kifejezetten extra érzékeny lett a bőröm, és egyre jobban irritálták a különféle vegyi anyagok is, szerencsére a kávéban megtaláltam a tökéletes megoldást.

Nem, nem lettem kávéfüggő - na jó, egy kicsit talán - csupán a Herb Artig márka legújabb termékeibe szerettem bele. Szabó-Vida Zsófia márkája mindazt nyújtotta, amire ebben a nehéz időszakban szüksége volt a bőrömnek, ugyanis a brand minden terméke teljes mértékben natúr és mindenmentes.  Zsófi még 2010-ben találta meg a szappankészítés világát és lett okleveles szappan- és kencekészítő mester, s innét egyenes út vezetett a Herb Artig márkáig. Az alapító célja mindmáig az, hogy a gyógynövényekben rejlő hatalmas tudást kiaknázva készítsen bio minősítésű, kézzel készült natúrkozmetikumokat, ugyanis termékeikben a gyógynövények nem csak névleg vannak jelen, hanem ténylegesen ezek alkotják az alapjukat! Sajnos, napjainkban, a környezeti hatások és a káros anyagok használata miatt, egyre több az érzékeny, problémás bőrű felnőtt. Kímélő, természetes anyagokból készült termékeik, nekik is sokat segítenek a gyulladt, allergiás bőr megnyugtatásában és ápolásában. Kiválóak a visszajelzéseik az ekcémás, pikkelysömörös, seborreás, rozáceás problémával küzdő vevőiktől, és már tőlem is!

 img_2146.jpg

Hónapokkal ezelőtt kezdett kísérletezni Zsófi a Blue Bird csapatával, hogy egy minőségi új termékkel jelentkezhessen a magyar piacon, s itt jön képbe a kávé! A kollaborációt a magas szintű szakmai tudás mellett az is erősítette, hogy a Blue Bird Roastery kávépörkölő manufaktúra világpiacon is vezetőnek számító technikai háttérrel van jelen a hazai piacon. Elsőként a kávés arclemosót próbáltam ki, amely azonnal az egyik favoritom lett. Sosem számítottam problémás bőrűnek, ellenben az utóbbi időben... A Herb Artig arclemosója nem tartalmaz semmilyen illóolajat, savas anyagokat vagy szárító hatású szappant. Az arclemosó alapja finom bio mandulaolaj és minőségi sheavaj, ami puhítja és ápolja a bőrt. A HerbArting kávés arclemosóba a Blue Bird kávépörkölő ütős és egyedi kávéja került. A Blue Bird blend a legjobb minőségű biogazdálkodásból származó brazil, guatemalai és columbiai Arabica kávé mellett egy kevés Robustát is tartalmaz, így szuperkrémes és koffeindús, amit már a bőrödön is élvezhetsz. Az eredmény puha, lágy és szennyeződésektől mentes bőr! A termékről bővebbe itt olvashatsz, ahol akár meg is rendelheted az új kedvenc arclemosómat, amit akár arcmaszkként is használhatsz. 

 img_2161.jpg

Az arclemosó mellett a másik szuper kedvencem a kávés tusfürdő, amibe szintén a Blue Bird kávépörkölő ütős és egyedi kávéja került. Egyszerűen imádom, ugyanis az elhalt hámsejtek eltűnnek, csökkennek a csíkok és a gödrök, miközben kényezteti és lággyá teszi a bőrömet ez az szuper kozmetikum, nem mellesleg 100%-ban vegán. A Herb Arting kávés tusfürdőbe szintén a Blue Bird kávépörkölő jóvoltából brazil, guatemalai és columbiai Arabica kávé mellett egy kevés Robustát is került, így szuperkrémes és koffeindús termék lett  a végeredmény. Ráadásul ez a radírozóanyag lebomlik a természetben, így a környezetet is kíméli! A tisztító hatást egy lágy kókusztenziddel érik el, amely egy kíméletes természetes habosító anyag, és a hozzáadott E-vitamin és B-vitamin extra ápolást ad. Szerintem mielőbb katt ide, és szerezd be a saját tusfürdődet, hisz az én bőrömmel már csodát tett. 

 

Fotó:  Bokros Dorottya

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr1012879142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása