Íme az ősz 10 vezető trendje, ami nélkülözhetetlen a divatos szezonhoz!

A hirtelen jött hideggel elérkezett az ideje, hogy szemügyre vegyük a 2017-es őszi szezon legmenőbb tendenciáit, amelyek uralni fogják a következő pár hónap divatját.

A divat új korszaka elfordul a luxustól, és a 90-es évek nagy trendjeit gondolja újra, és hozza vissza újra a köztudatba. Ez jelenség részben megfigyelhető a friss márkáknál, akik pillanatok alatt zavarták fel a férfi divat állóvizét. Nem mellesleg újra elérkezett az az idő, mikor a hidegben egyszerre lehetünk divatosak és öltözhetünk melegen is, ilyen is rég volt már, nemde? Lentebb tíz vezető tendenciát mutatok be nektek a kifutókról, mely irányelvek vezetik a 2017-es őszi szezont! 

 _ten0175.jpg

Az egyszerűbb, kifejezetten a hétköznapokra szánt daraboktól egészen a látványdarabokig, szinte mindenfajta színben és fazonban megtalálható volt a pufidzseki a 2017-es őszi kifutókon. Ez a tendencia elérte a fast-fashion márkákat is, ahol szintén millió fazonban elérhető a szezon alapdarabja.

01_12.jpg

Facetasm, Balenciaga, Versace, Rick Owens

 

Oh, azok a 90-es évek... Na nem a virágmintás nyaralós ingekre gondolok, hanem mikor még a férfiak is válltöméseket hordtak, egyenes szabású ingekkel és széles nyakkendőkkel. Tán ideje volna újragondolni a modern férfi elegáns öltözködési kultúráját!?

02_6.jpg

Vetements, Martine Rose, Salvatore Ferragamo, Baleciaga

 

Piros, piros és piros. Ugyan szinte minden szezonban feltűnt a kifutón ez a dekadens árnyalat, ellenben az elmúlt években sosem kapott akkora reflektorfényt, mint a mostani szezonban. Nem mellesleg a piros újra az elegancia színe lett, lehet megéri kísérletezni vele!

03_6.jpg

Dior Homme, Dries Van Noten, Balenciaga, Paul Smith

 

Szezonok óta egyre nagyobb hangsúlyt kap a 70-es évek újragondolása, idén az olasz divatházak inspirálódtak a hippik öltözködési kultúrájából, amiből szuper darabok születtek. Fiúk, nem kell megijedni, nem a Hair musicalt forgatták újra a tervezők!

04_5.jpg

Gucci, Marni, Fendi, Prada

 

Valahogy a régiónkban a bundák leginkább a nők ruhatárára jellemzőek, pedig évtizedekkel ezelőtt a férfiak gardróbjában is épp olyan előkelő helyet foglalt el. A vezető divatházak évek óta próbálják újra visszahozni a divatba a férfiak számára is a bundákat, így találunk egészen visszafogott, de hivalkodó darabokat is, ti melyik stílust hordanátok?

05_5.jpg

Giorgio Armani, Dior Homme, Fendi, Louis Vuitton

 

A klasszikus rocabilly stílust is több divatház gondolta újra, és alkotta meg a 2017-es rocker sztájlt. A szezon menő rockerei nem félnek az öltönyöktől, de a bőrt sem vetik meg, mindezt kockás anyagokkal fűszerezve, hogy igazán mai szettek szülessenek.

06_5.jpg

Haider Ackermann, Dior Homme, Versace, Dries Van Noten

 

Biztos vagyok benne, hogy még mindenkiben erősen él a kép, mikor gyerekként technikai kabátokba öltöztették. Elérkezett az idő, hogy már nem számít cikinek ha a hétköznapokon is hegymászónak öltöztök, így egyszerre lehettek divatosak a millió kis zsebbel és zip-zárral, és z időjárásnak megfelelően is tudtok öltözni. 

07_3.jpg

Facetasm, Fendi, Balenciaga, Lanvin

 

A piros mellett a nyár hagyatékaként még a narancssárga is feltűnt a 2017-es őszi kifutókon, így a hidegebb hónapok sem lesznek oly szürkék, mint az elmúlt években voltak.

08_4.jpg

Prada, Givenchy, Gosha Rubchinskiy, Dior Homme

 

Valljuk be őszintén, hogy valahol belül imádtuk a melegítő együtteseket, és titkon sajnáltuk, hogy így meghurcolta a divat e kényelmes darabokat. Ellenben 2017 őszére újra visszakerült a divat körforgásába, s ha ezek után valaki cikizné a melegítőtöket, mondjátok, hogy a kifutóról koppintottátok az összeállítást!

09_3.jpg

Y-3, Astrid Anderse, Gosha Rubchinskiy, Lucen Pellat Finet

 

A vezető divatházak tervezői a szurkoló sálakat is újraértelmezték és a klasszikus túlméretezett darabok helyett a szezonra színes, feliratos darabokat álmodtam. A hétköznapokon egy visszafogott összeállítást bátran egészítsetek ki egy feltűnően színes darabbal, így garantáltan trendik lesztek.

10_9.jpg

Y/Project, Balenciaga, Gosha Rubchinskiy, Vetements

 

Forrás : Vogue Hommes

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr8913130922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

commentes nikk 2017.11.02. 14:13:31

Csodálatos, inspiráló, követendő. Nem is tudom, hogy a bemutatott remek ruhák tengeréből szemezgetve a toprongyos hajléktalan vagy a kültelki hímringyó stílust kövessem-e inkább.
süti beállítások módosítása