3 +1 VEZETŐ TREND AZ ŐSZI SZEZONRA!

Hideg esős idővel köszöntött be a szeptember, így sajna elég hamar, de megérkezett az új szezon, s vele együtt az új őszi trendek is.

Ahogy a nyári szezonban, úgy most ősszel is egyre erősebbek a 90-es évek újragondolt trendjei, melyeket kérdés, hogy a vezető tervezők meddig képesek hattványozni, de egyelőre elég ügyesek. Szerencsére a korábbi évek gender free vonala kezd ellaposodni, így újra kezdi visszanyerni a férfi divat maszkulin jellegét, és egyre kevésbé összetéveszthető a női darabokkal, ugye ennek sokan örülünk!? Aminek talán a legjobban örülök, hogy egyre inkább olvadnak össze a szezonok, így nagyon sok tavaszi trend kissé téliesítve él tovább, illetve a rétegezésnek köszönhetően kedvenc nyári darabjainkat is bátran viselhetjük az őszi szezonban is!

fendi-m-bks-b-rf18-4641.jpg

 

LOGOMÁNIA

A szezon egyik legerősebb úttörője szintén a 90-es évekből táplálkozik. Nincs is mit mondanom, a képek magukért beszélnek: legyen csak egy látványos logó a pólódon, vagy épp lepje el teljesen a ruhádat a márkajelzés, mindenhogy kedvelni fogod ezt a stílusirányzatot. Hiszen ha óvkodsz a logóktól, akkor egy adott márka összetéveszthetetlen mintájából készült darabját is választhatod.

loomania.jpg

 

KOCKÁK

Régen volt ennyire erős ez a rockosabb vonal, de ídén újra hódítanak a kockás darabok. A vezető tervezőknek hála nemcsak a klasszikus fekete-piros-fehér trió élvez kiváltságot, hanem sokkal merészebb színek is, mint például a sárga vagy a kék épp oly divatosak. Nem mellesleg a föld színeiben is találni nem kevés szuper összeállítást, amiből bátran inspirálódhattok.

kockak.jpg

 

BÁRÁNYBŐR KABÁTOK

He eddig csak gondolkoztál, hogy meg éri-e egy valódi báránykabát, akkor most itt a megerősítés, hogy igen! Mint tudjuk, a drágább, de valódi állatszőrből készült darabok sokkal jobban tartják a meleget, nem mellesleg időtálló darabokról beszélünk. Amennyiben nagy állatvedő vagy, akkor sem kell nemet momdanod e trendnek, hiszen a legtöbb fast fashion brand műszőrméből gondolja újra a kifutón látott darabokat.

barany.jpg

 

+1 KÖTÖTT FEJFEDŐK

Pontosan nem is tudom, hogy mi lehet ezeknek a fura, de annál praktikusabb daraboknak a neve, de az biztos, hogy idén ősszel újra berobbantak a köztudatba. Őszintén én utoljára 4-5 éves koromban hordtam utoljára ilyen kötött fejfedőket, melyeket még nem Raf Simons tervezett, hanem a nagyim kötött, hogy ne fázzak a hidegben. Szerintem roppant mókás, és a praktikum jegyében szerintem érdemes kísérletezni. 

fejfedo.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr1414221975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása