CoutureSPORT: Rajcsányi Patrik

fb_img_1572798594290.jpgÚjabb mérföldkőhöz érkezett a blog, ugyanis útjára indul a CoutureSPORT, mely rovatban a divat csak mellékszereplő!

Az igényes XXI. századi férfihez szorosan kötődik a testmozgás és a helyes táplálkozás, így az új rovatomban e tevékenységeké lesz a főszerep. A következő időkben számomra is példaértékű férfiakat szeretnék nektek bemutatni, akik valódi kitartásukkal remélem nemcsak engem inspirálnak, hanem téged is! Az újonnan induló rovat első áldozata Rajcsányi Patrik, volt élsportoló. A boxolói karrier után Patrik jelenleg személyi edzőként és táplálkozási szakértőként dolgozik, így tanácsait nem árt megfogadni. Vágjunk is bele a gyors 10 kérdés - 10 válasz interjúba!

 

Ébredés után mit csinálsz először?

Minden reggelem egy pohár langyos vízzel indítok, amit citrommal ízesítek. 

 

Mi a reggeli és az esti beauty rutinod?

Igazából semmi extra dolog...egy gyors arctisztítás, meg gyors krémezés.

 fb_img_1572798663049.jpg

Mit teszel, ha fáradt vagy?

Pihenek, illetve iszok egy kávét...de mivel pontosan odafigyelek arra, hogy mit eszem, pontosan számolom a kalóriákat és igyekszem betartani az eltervezett regenerációimat is, így ritkán szoktam fáradt lenni.

 

Mit eszel, hogy energikus légy?

Igazából az egész táplálkozásom úgy van felépítve, hogy legyen mindig elegendő energiám, szóval most így nagyon hosszú lenne felsorolni. Ki van számolva pontosan a napi kalóriabevitelem, makrotápanyagbevitelem és mikrotápanyagbevitelem. Nem hagyom ki a szénhidrátot sem. Ezt azért írom, mert manapság sok divatdiéta azt reklámozza, hogy ki kell hagyni...ami eleve hülyeség, de erről is lehetne hosszú sorokat írni. A lényeg, én nem hagyom ki és így van mindig elegendő energiám is.

 

Kedvenc sportod?

Igazából van több is, de mivel majdnem 15 évig élsportoló voltam (boxoló), így a boxot tenném az első helyre. De a foci is a nagy kedvenceim közé tartozik.

 

Hogyan edzel legszívesebben?

Legszívesebben a dinamikus, robbanékony, kardiós edzéseket szeretem, de mivel a testalkatom az ectomorph és a mesomorph kategóriák közé tartozik, a leggyakrabban muszáj szimpla erősítő edzéseket végeznem.

 

Mely edzésformát részesíted előnyben?

Igazából több kedvencem is van. Crossfit, kardio, fitness, futás, űszás és újabban a TRX  is nagy kedvencem. Úgy vallom, minél több fajta mozgást végzel, annál jobb.

 fb_img_1572798580290.jpg

Hová mész, ha lazítani van kedved?

Amikor nagyon lazulni akarok, akkor elmegyek horgászni, vagy leugrom a terembe edzeni.

 

Van kedvenc parfümöd?

Nincs kedvencem...

 

A tökéletes recept másnaposság ellen...

Nehéz kérdés, ugyanis nagyon ritkán szoktam inni. Párszor fordult elő csak az életem folyamán, hogy másnapos voltam, ilyenkor igyekszem jól kialudni magam, na meg szüleim tanácsára húslevessel indítom a napot. 

 

FACEBOOK | INSTAGRAM

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr4515285740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása