#BCEFWSS20
Ilyen volt a divathét első napja

74912269_1605083429631009_7594614962404720640_n.jpgNovember első hétvégéje a magyar divattól volt hangos Budapesten, hiszen idén is megrendezésre került a Budapest Central European Fashion Week, ahol a régió dizájnerei bemutatták 2020-as tavaszi kollekcióikat. 

Talán nem okozott nagy meglepetést, ha már a hatalmon lévő kormánynak van egy majdnem plázája, akkor az erősen kormányközeli Magyar Divat és Designer Ügynökség a korábban elfuserált plázába helyezi a divathetet. Az új helyszínt felemás érzésekkel fogadtam, de mindenképp pozitívuma volt, hogy a nappali bemutatókat természetes napfényben csodálhattuk meg - ezt nagyon imádtam. Nem beszélve a csodás naplementéről... Na de térjünk is vissza a divatra. A rangos eseményt a méltán híres Nanushka indította, aki egy erősen Jacquemus ihletésű kollekcióval készült 2020 tavaszára. A márka hazai nagy vetélytársa, az Áeron legújabb gyűjteményében imádtam a patchwork darabokat, na és a kollekció színvilága is nagyon közel állt hozzám. Ha már kellemes lágy színek, a Celeni márka legújabb kollekciójának árnyalatai is szíven talált, imádtam! ...ahogy a Zsigmond Dóra menswear tavaszi kollekcióját, ami a Ritual elnevezést kapta - erről elöljáróban csak annyit, hogy addig nem tervezek fast fashion boltban vásárolni, amíg nem csapok le a kollekció egyik számomra legkedvesebb kabátját! A magyar divathét nagy visszatérője volt a Kata Szegedi márka is, amely brand kollekciói már nagyon hiányoztak a magyar eseményről - felmerül a kérdés, lehet nem szeretni Kata és Dani közös darabjait, háááát nem!  A Maison Marquise kreatív csapata egy szuper vidám és mintás kollekciót alkotott. Az első nap számomra legjobban várt bemutatója a Sentiments márkáé volt - mondanom sem kell, most sem csalódtam Beatrix couture költeményeiben, imádtam a kollekció minden egyes darabját! Most sem csalódtam a Nubu darabjaiban, a megszokott letisztult vonalat idén szuper élénk narancsokkal egészítették ki a tervezők. A napot az Abodi kollekció koronázta meg extravagáns kollekciójával, mely bemutató fináléjában az Alterego sztárja, Betty Blue is kifutóra lépett. 

 

Nanushka

n2_1.jpg

n1_1.jpg

Áeron

a2_3.jpg

a1_2.jpg

Celeni

c2.jpg

c1_2.jpg

 

Zsigmond Dora menswear

zs1.jpg

zs2.jpg

Kata Szegedi

k1.jpg

k2.jpg

Maison Marquise

m2.jpg

m1.jpg

Sentiments

s2_2.jpg

s1_2.jpg


Nubu

nu2.jpg

nu1.jpg

Abodi

a1_1.jpg

a2_2.jpg

 

Fotók: BCEFW Facebook

FACEBOOK | INSTAGRAM

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr9515309764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása