Miley Cyrus vintage ruhák csokrával indította 2023-at!

miley3_1.pngAz amerikai énekesnő szilveszteri műsora nemcsak egy privát koncert volt sztárvendégekkel fűszerezve, hanem egy igazi divattörténelmi pillanat is a maga ikonikus vintage ruháival. 

Szinte eltörpül a tény, hogy Dolly Parton, Sia, David Byrne és nem mellesleg Paris Hilton is színpadra lépett Miley meghívására az, hogy olyan neves márkák ruháit viselte az idén 30 éves énekesnő, mint a Versace, Yves Saint Laurent, Gucci vagy épp a Bob Mackie. Az énekesnő stylistja, Bradley Kenneth, jóvoltából újra  reflektorfénybe emelete a Versace kétezres évekbeli szuper szexi korszakát, ugyanis a már ikonikus Stars Are Blind slágerhez nem elég, hogy egy halvány rózsaszín mélyen dekoltált ruhát viselt Miley, a 2005-ös tavaszi kollekcióból, hanem a színpadon csatlakozott hozzá Sia és maga Paris Hilton is.  

S ha már Versace, akkor egy look nyilván nem elég! Miley a különleges showt egy 2006-os tavaszi zöld-narancssárga ruhában nyitotta. Illetve hab a tortán, hogy az emlékezetes 1993-as tavaszi kollekcióból is választott egy lookot, ami épp annyira volt bohókás, amennyire az énekesnő is, ha divatról van szó. 

 miley2.jpg

Oh, azok a 90-es évek, de már Yves Saint Laurent. Miley Dolly Parton oldalán, aki egyben a keresztanyja is, előadta az est folyamán az ikonikus Jolene-t, ami máig egy szuper hit. Az egyvállas fekete áttetsző ruhát a pink tollas ujja teszi felejthetetlenné, ami a márka 1991-es tavaszi kollekciójából való. Megragadva a figyelmet, a műsor végén jelentette be az énekesnő, hogy hamarosan érkezik legújabb kislemeze, amely promójában szintén egy  Yves Saint Laurent arany együttest visel, az 1991-es őszi kollekcióból, így nagy valószínűséggel még nincs vége a vintage ruhák sorának.  

 

Egy dal erejéig Miley egy párducmintás Gucci by Tom Ford darabot is viselt a brand 1996-os kollekciójából, ellenben az est fénypontja talán az a Bob Mackie  darab volt, melynek elődjét Cher tette felejthetetlenné. Mondhatni a  ruha klasszikus Mickie tervezés - a kézzel festett arany, narancssárga, zöld és kék selyem ruhát gyöngyökkel díszített rojtok teszik megtéveszthetetlenné - divatos és mégis pszichedelikus hatást keltő, ami 20 éve debütált a kifutón. Ez mit sem von le a ruha értékéből, sőt, a vintage ruha ma is megállja a helyét a glossy magazinok címlapján. 

miley3.png

 

Forrás: W magazine

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr3618024082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása