A megosztó skinny farmer
Ami a lányokon csinosan áll, azt nem kéne erőltetni a fiúknak is... Na nem kell semmi rosszra gondolni, csak a sokak által kedvelt, de még annál is többen utált farmerről, a skinny jeans-ről van szó.
 
 
Először is próbálom leszögezni, hogy magam nem kedvelem a skinny farmereket, de a következő pár sor megírásakor szeretnék semleges maradni. Az első, s talán az egyik legfontosabb kérdés az az, hogy hol van a határ a slim fit és a skinny közt. A másik, ami talán ugyanannyira fontos az az, hogy melyik korosztály is viseli a szűk farmereket. Na de kezdjünk mindent az elején! Olykor még magam sem tudom megkülönböztetni a slim fit szabást a skinny-től, ugyanakkor ugyanazon szabású farmer egy vastagabb lábon már skinny jellegű, míg egy vékonyabb lábon még slim fit-nek tűnik. Arra kellene csak ügyelni, hogy aki érzi magán, hogy egy cseppet is vastagabb/izmosabb lába van - az próbálja ne a legszűkebb farmert magára erőszakolni, hanem válasszon egy szélesebb vagy egyenes szabású nadrágot. Talán eddig a pontig sikerült semlegesnek maradnom... Igen, magam sem kedvelem a skinny-ket a fiúkon, mert sokan nagyon viccesen néznek ki a szűk kis farmerjeikben. A másik a kor kérdése: a józan ész azt diktálná, hogy egy bizonyos kor után próbáljanak a férfiak is szélesebb szárú nadrágokat hordani - szerintem. S hogy mi az a bizonyos kor, ezt mindenki a saját maga stílusához és életviteléhez kell mérnie. Persze mindig azt kell a szem előtt tartani, hogy az összkép tökéletes legyen és stílusos. Ennyi ellenpélda után természetesen akadnak remek összeállítások is, ezekből íme egy kisebb csokor:
 
 
Képek forrása: Fashionbeans
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr807297327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása