5 +1 kedvenc ruhadarabom a gardróbomból!

20210411_130447.jpgDübörög a fesön, és dübörög tovább a Fesönpercek! Igen, elindult a YouTube csatornám, ahol nemcsak divatról hallhattok majd, hanem keményen ítélkezem majd! 

Legújabb videómban, hogy jobban megismerjetek, megmutatom az öt legkedvesebb ruhadarabomat a gardróbomból. Sokat gondolkoztam, hogy milyen videóval is készüljek nektek erre a hétre, s végül a lent is látható személyesebb történet mellett tettem le a voksom, melyből az is kiderül, hogy melyik az a termék, amit ma már nem vásárolnék meg. Személyes kedvenceim mellett hallhattok stílustippeket is, nem mellesleg azt is elárulom, hogy véleményem szerint melyik az a nadrág típus, ami nem hiányozhat egytelen férfi alap ruhatárából, mondhatni egy modernkori jolly joker! Amennyiben tetszett a videó lájkoljátok, és ami a legfontosabb, iratkozzatok fel a csatornámra! 

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE  

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr4416502380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása