ITT A NYÁR! - Milan menswear
Miután sorbavettük a new york-i, a milánói és végül a párizsi női divatheteket, elérkezett az idő, hogy visszatérjünk Milánóba, de most a 2012-es tavaszi-nyári férfi divathétre. A témában részletesebben olvashattok a Fashionfave online magazinban, itt és itt.

A NYEREMÉNYJÁTÉKÉRT KÖVESD A FACEBOOKON IS A BLOGOT:


Dolce & Gabbana
A klasszikus és időtlen olasz márka, amely idei kollekciója főként elegáns fekete outfitekből állt össze. A csavar a nagy feketeségben a meghökkentő anyagokhasználat és szokatlan fazonokkal való játszás volt. A nagy feketeség után kaptunk námi szürkét, bézst, és rengetg hófehér outfitet is. A kollekcióban szerencsére feltűntek az egészen rövid sortok, de a hosszúnadrágokat is felhajtva hordták a modellek. A kollekció legjobb darabjai a hálószerű felsők voltak, amik már online meg is vásárolhatóak.

Burberry Prorsum
Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, a Burberry nem tartozik a kedvenceim közé, sőt. Ennek ellenére az idei férfi kollekciójuk eléggé elnyerte a tetszésem. Christopher Bailey kedvencei ebben a szezonban a mandalák és a csíkos minták lehettek, körmotívumos mintázattal és nagy csíkokkal, ugyanis az előbb említett mintákkal ellátott darabokat bőségesen vonultattott fel a kifutón. A kollekció fő színei a bézs, a feketés és a bordó, ugyanakkor jócskán találunk citromsárgát és neonzöldet is. Van valami amire még mindig nem találtam megfelelő választ, miért volt az összes modellen egy nagy, bojtos sapka, hiszen egy nyári kollekcióról beszélünk...


Salvatore Ferragamo
A kollekció megállmodásakor a tervező -Giornetti- jelszava az OVERSIZED lehetett, mivel szinte az összes nadrág túlméretezett szabású volt. Színek tekintetében az idei nyárra homok- és égszínkék outfiteket állmodtak meg számunkra. A nyárra és a meleg időre tekintettel vékony anyagból, de teljes testet fedő outfitekben küldene utcára minden férfit Giornetti. A kreatív igazgató még az egészségünkre is gondolt, hisz a napégés ellen a legjobb, és egyben a legegyszerűbb, megoldás a szalmakalap, ami a bemuatató szinte egyetlen alapdarabja.


Gucci
Nincs mit mondanom, ha Milánó, akkor Gucci. A kifutón az elegancia különböző fokozatai jelentek meg, képviselve az úrias, a szolid előkelő és a hűvös hivatali megjelenést egyaránt. Ezekhez az összeállításokhoz Frida Giannini pedig letisztult színeket választott, főleg feketét és fehéret, de olykor feltűntek vibrálóbb árnyalatok is. És azok a kockás öltönyök ... Egyszerűen még most sem jutok szóhoz!


Versace
Donatella kollekciójának egyes darabjait már láthattátok az online magazin hivatalos facebook oldalán, akkor a kollekció kevésbé emészhető darbjait mutattuk meg. Ellenben ma elhoztuk a Versace másik oldalát, nagy kedvenceim a szürke, kockás darabot. A kollekcióban nem szemvedünk hiányt színekben, van itt sárga, kék, piros; és természetesen nem hiányozhatnak a fekete bőrkabátok a tipikus nittekkel.


D&G
A Dolce & Gabbana kistestvére méltó módón búcsúzott, ugyanis ez volt az utolsó D&G kollekció, mivel a márka gazdasági okok miatt megszűnt, pontosabbam Domenico Dolce és Stefano Gabbana megszüntette. A tervezőpáros fiatalosabb kollekciója a sálokra épült, és olyakor -még mindig- az az érzésem, mintha a pasik a barátnűik elcsent darabjaiban vonulnának a kifutón. Kaleidoszkóp nyomatos felsők, buggyos selyem nadrágok. Mára kiderült, hogy ez a vonal idén nyáron nagyon közkedvelt, és ennek köszönhetűen a H&M már le is koppintotta a kollekciót, bár egyelőre csak a női vonalat, de ami késik, az nem múlik.

DSquared2
I'm Dean. I'm Dan. And we are DSquared2! Az olasz tervezőpáros széles skálán mutatta be az idei nyári trendeket: a strandviselettől a laza farmer-széldzseki kombinációkon át, az elegáns összeállításokig. Favoritjaim a tigris és csillag motívumokkal díszített ingek, amikhez vékony fekete nyakkendő dukál. Ahogy mink is, úgy a tervezők is bátran ajánlják a rockos-motoros dzseki és a vasalt nadrág párosítást, épp úgy, mint hangsúlyos színek alkalmazását, mint a fehér-narancssárga, a fukszia-sötétkék vagy a piros-fekete.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr767298985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása