Dizájner fürdőruhában a strandon?
Gondolom minden szezon előtt hatalmas kétségbeesés közepette válasszák ki a nők a legmenőbb fürdőruhákat, amiket majd a strandon viselnek.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A legtöbben a  funkcionalitás mellett döntenek, és szinte teljesen nemet mondanak az esztétikumnak. A legtöbben olyan darabokat választanak, amikben a lehető legszebben lehet lebarnulni. Hát ez a tény a fast fashion márkákat egyáltalán nem érdekli, látva a márkák fürdőruháit. A kínai VOGUE összegyűjtötte a szezon legexklúzívabb darabjait a Jason Wo, a Versace, a Prada és végül a Dolce&Gabbana márkák kollekcióiból. Doutzen Kroes a képeken szebb, mint valaha, de a fürdőruhák még is elvonják a figyelmemet ... Bár köztudott, hogy ezek a darabok csak egy-egy trendet jeleznek előre, de még így sok némelyik darab. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr927298805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása