Givenchy Fall 2012 Couture
Egy kisebb kitérő után újra visszatérek az igazi luxus márkákhoz. A sort egyenesen Riccardo Tisci Givenchy alkotásaival kezdem.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Első látásra kissé túl sötétnek és elhanyagoltnak láttam az új Givenchy kollekciót. Ellenben mikor közelebbről is szemügyre vettem az egyes műalkotásokat (mert ezek már azok), megláttam az aprólékos kidolgozásokat a gyönyörű hímzéseket és a lézer vágta bőröket és a megannyi mintát. Tici az afrikai törzsek kultúrája inspirálta, hiszen több összeállításról is az afrikai népi motívumok köszönnek vissza. A teljes kollekció a föld színeiben pomázik, és ezekkel a barnás árnyalatú színekkel roppant gyönyörű kontrasztot alkot a piros, mai több összeállításon is visszatér. Aki az áttetszős, fehér Givenchy couture-t szerette meg, szerintem azok sem csalódnak ebben az igazán őszi, sötét új Givenchy couture-ben sem, hiszen az ezernyi rojtnak köszönhetően ezek a darabok is sejtelmesek és buják. A teljes kollekció a blog hivatalos Facebook oldalán, itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr537298589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása