Bella Vita by Tombor Zoltán
Még tegnap este láttam meg a most következő editorialt, majd mikor ma közelebbről is megnéztem, akkor döbbentem rá, hogy a Gombold újra 2.0 férfi ruháit dolgozza fel a sorozat.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A New Yorkban fotózott anyag összeállításait a GÚ hivatalos stylistja Lakatos Márk állította össze, így került egymás mellé a Daniel Benus és a Gucci, vagy a Domonkos Mihály és a Louis Vuitton. A sorozatban feltűnik Lakatos Sándor piros-fehér-zöld öltönye is, valamint pár Dolce&Gabbana és Emporio Armani kiegészítő is. Ezekben a percekben nagyon büszke vagyok, hiszen nagyon jó érzés egy összeállításon belül magyar dizájnerek és high fashion márkák ruháit egymás mellett látni. A sorozatot Tombor Zoltán, hazánk egyik legsikeresebb fotósa készítette! Még több részlet a sorozatról itt.

bella-vita0.jpgbella-vita1.jpgbella-vita4.jpgbella-vita6.jpgbella-vita3.jpgbella-vita2.jpgbella-vita7.jpg bella-vita8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr777298565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása