Magyar lányok a párizsi couture-n!
A párizsi couture divathetet követve bizonyosodtam meg róla, hogy a sztártervezők egyenesen megőrülnek a magyar lányokért!

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Szinte nem volt olyan haute couture bemutató Párizsban, ahol nem lépkedett volna magyar modell a kifutón. Sőt, voltak olyan márkák is, ahol egyszerre több magyar modell is a kifutóra lépett, ebben az Armani Privé a csúcs tartó, ahol három modellünk is szerepelt (Rajzák Kinga, Axente Vani és Franciska). Ha már itt tartok, a divathét legsikeresebb magyar lányai Rajzák Kinga, Axente Vanessa és Kondás Kata voltak, akik e hétnek köszönhetően már a felkérések közt válogathatnak. Hisz divat berkekben a couture bemutatók hatalmas figyelemnek örvendenek és a modellek e hét után jóval kelendőbbek, mint egy 'átlagos' ready-to-wear divathét után. Bár a 2012-es őszi kampányok már készen vannak és a 2013-asokra még korai gondolni, ilyenkor főleg editorial munkákat kaphatnak a lányok. De tovább nem is szeretném szaporítani a szőt, következzen a 2012-es őszi párizsi haute couture divathét mérlege:

Rajzák Kinga
Armani Privé (2x lépett a kifutóra), Chanel (1x), Dior (2x), Giambattista Valli (1x), Valentino (1x), Versace (1x)


(A nagyobb képkért katt!)


Axente Vanessa
Armani Privé (2x), Dior (1x), Elie Sabb (2x), Valentino (2x)


(A nagyobb képkért katt!)


Kondás Kata
Georges Chakra (2x), Georges Hobeika (3x), Jean Paul Gaultier (2x)


(A nagyobb képkért katt!)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr457298563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása