Mi legyen veled, Rad Simons?
Pár hete már beszámoltam arról, hogy a párizsi haute couture divathéten debütált Raf Simons, mint a Dior új kreatív igazgatója.

Az azóta eltelt idő alatt több pletyka is szárnyra kapott... Ami biztos, az az, hogy rettentően megosztotta a leendő vásárlókat és a kritikusokat is a megújult Dior. A bemutatót követő órákban szinte mindenhol azt lehetett olvasni, hogy tökéletes házosságot kötött a Dior Simons-szal -hiszen elhagyta a kliséket, újra visszatért az 1940-es kezdetekhez. Sokak ezt látják az új Diorban, míg mások csak egy ócska Jil Sander utánzatként nyilatkoznak a megújult Diorról. Az elmúlt napokban Colin McDowell, a neves divatkritikus is bírálta az új vezetőt, szerinte Simons-nak le kéne vetkőzni az eddig ismert Dior-irányvolnalakat, és valami egészen újat kellene mutatnia.

„Ki kellene használnia a lehetőségeit és azt, hogy egy ilyen nagy név alatt dolgozhat, amely mindenben támogatni tudja. Abban a kivételes helyzetben van, hogy modernebbé teheti a couture-t, de ez addig nem fog működni, amíg Dior és Galliano látásmódját követi. Vissza kell találnia a saját stílusához és elfelejteni a Dior-kliséket. Raf Simonsnak egyedi stílusa van, nem szabad a múltra támaszkodnia” – mondta McDowell Simonsról.

Divatberkekben már azt beszélik, hogy maga Anna Wintour máris Galliano visszatérését szorgalmazza. És tudjuk azt, hogy amit a mi Annánk a fejébe vesz... A pletykát az is alátámassza, hogy az elmúlt napokban többször látták őket együtt vacsorázni, még a Dior bemutató napján is együtt kávéztak.


Szerintetek sikerrel jár majd Anna Wintour? Melyik 'Diort' kedvelitek jobban?



Forrás: Glamour

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr897298511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása