New York Fashion Week Spring 2013 - 2.rész
Folytatódik is a New York-i divathetet összefeglaló sorozat!
 
Victoria Beckham
Bármennyire is meglepő, de Vic újra elsöprő sikert aratott. A kifutón a megszokott geometrikus formákat láthatuk, élénk színekkel és A vonalú szoknyákkal kombinálva. A jövő tavaszi kollekció négy színre, és ezek kombinációjára épül: a fehérre, a feketére és a nude árnyalataira, mindez megbolondítva egy cseppnyi tangerine tangoval. Szeretném megemlíteni, hogy Axente Vanessa zárta a bemutatót. 

 
 

DKNY
Talán az egyik 'legnyújorkosabb' kollekció, amit eddigi életemben láttam. Letisztult, lezser, ultra nőies sok-sok farmerrel. Donna Karan fiatalosabb márkájának 2013-as tavaszi fő színei a fehér, a fekete és az élénk citromsárga. A bemutatón főleg nadrág-póló összeállításokat láthattunk, nem utolsó sorban pár fürdőruhát is bemutatott Miss. Karan, nem beszélve a mesés maxi ruhákról és szoknyákról.
 
 
 
 

Diane von Furstenberg
A tökéletes kollekció, melyben egy átlagos nyári napot túlvészelhet nemcsak egy new york-i nő. Könnyed csillogó anyagok élénk színekkel - kell ennél több egy tavaszi kollekcióba? Rengeteg maxi és mini ruhát álmodott a kifutóra a belga tervezőnő, ugyanakkor Diane gondolt a nadrág kedvelő hölgyekre is, hiszen a ceruza nadrágoktól egészen a hárem nadrágokig minden megtalálható e kollekcióban.  
 
 
 
 
Zac Posen
A fiatal new york-i tervező, aki mindig egy cseppnyi Párizst csempész a New York-i divathétbe. Visszafogott, matt színek nőies sziluettek - mintha csak Párizs utcáit járná az ember. A térd alatt végződő ruháktól, a kiskosztümökön át egészen a hatalmas nagyestélyikig minden megtalálható az új Posen kollekcióban. Egyszerűen nem tud hibázni a fiatal tervező!
 
 
 
 

Tommy Hilfiger
A legendás amerikai tervező 2013 tavaszára tengerész lányokat álmodott, valószínű nemcsak New York utcáira. A kollekció fő színei a fehér, a kék és a piros, valamint a nude. Mr. Hilfiger rengeteg nadrág kosztümös összeállítást küldött kifutóra - melyek olykor lezserebbek voltak, de olykor erősen követték a modellek sziluett vonalait. Roppant tetszetősek a minimal szabásvonalak keveredése a nőies - derék hangsúlyos szabásvonalakkal. Nektek hogy tetszik az új kollekció?
 
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr997298165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása