New York Fashion Week Spring 2013 - 4.rész
Folytatódik is a New York-i divathetet összefoglaló sorozat!

Vera Wang
Sokak csak az esküvői ruha tervező Vera Wang-ot ismerik, de a new york-i tervezőnő ready-to-wear vonala is roppant érdekes és meseszép. Elegancia, sikk és nőiesség jellemzi a márka 2013-as tavaszi darabjait is - ahol nem csak a szabásokon van a hangsúly, hanem a színeken is. A fehér mellett az élénk kékek, zöldek, feketék, sárgák uralták a kifutót. Egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni a mesés hímzések és csipkék mellett szó nélkül.
 
 

 
Rodarte
Általában túl modernek és kevésbé emészthetőek számomra a Rodarte kollekció, ellenben a márka 2013-as tavaszi kollekciója valamiért megfogott. A minták keverése, a derékhangsúlyos darabok és a merész sliccelések remekül keveredtek a minimal - oversize szabásokkal. Biztos, hogy jóval közelebb került a szívemhez a márka, mint eddig bármikor is.
 
 

 
Marc by Marc Jacobs
Kérem magyarázza el nekem valaki, hogy mi szükség egy tavaszi-nyári kollekcióba annyi sál, kötött holmi és szövet kabát. A kollekcióban csak a cukorka színek utalnak arra, hogy a melegebb hónapokra szánja a darabokat Marc Jacobs. Bár igaz, feltűnik pár fürdőruha szett is és több short is. Bár azt meg kell hagynom, hogy e darabok jóval hordhatóbb, mint a Marc Jacobs vonal jövő tavaszi kollekciója.
 
 

 
 
Oscar de la Renta
Latex, csipke, organza és peplum - pár szóval ez jellemzi de la Renta 2013-as tavaszi kollekcióját. Személy szerint a vadabb, lázadó darabok sokkal jobban tetszettek, mint a megszokott romantikusan fodros összeállítások. A megszokott elegancia, a megszokottnál több cukorka szín és több hatvanas évek jellemzi a márka jövő tavaszi darabjait.
 
 



Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr997298153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása