New York Fashion Week Spring 2013 - 6. rész
Folytatódik is a New York-i divathetet összefoglaló sorozat!
  
Calvin Klein
Francisco Costa, a márka vezető tervezője szerintem nem csak engem lepett meg 2013-as tavaszi kollekciójával. A már megszokott minimalista vonalak után most egy lágyabb, finomabb, nőiesebb darabokat felvonultató kollekciót álmodott kifutóra  Bár annyi letisztultság megmaradt, hogy a kollekció csak fekete és fehér darabokat tartalmaz. Míg a darabokban a női test szexualitással átitatott testrészeit helyezi előtérbe Costa, a lábakat,a derekakat és a melleket.
 
 
 

 
Proenza Schouler
A bemutatót bohém bohócoknak öltözött modellek nyitották, majd őket követték a goth - fetish inspirálta összeállítások, s végül megérkeztünk egy mezőre, ahol virágtenger várt minket. Gyorsan így lehetne összefoglalni a tervezőpáros 2013-as tavaszi kollekcióját. Az én kedvenc darabjaim a fekete és piros bőr összeállítások.  
 
 
 



Ralph Lauren
Ralph Laurent a spanyol matadorok és flamenco-táncosok tradicionális összeállításaik inspirálták. De a tervező legenda ezt a stílust remekül ötvözte márkájának stílus jegyeivel és a mai modern vonalvezetéssel. Flitteres-csipkés hosszú szoknya ropogós és laza fehér inggel - kellene ennél több!? 
 
 
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr827298131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása